ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Στην Κηφισιά φέρεται ότι δρούσε μία «πολιτική μαφία» η οποία εκβίαζε ασύστολα!!

0
183

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος στην εκπομπή του «Διαδικτυακό Μακελειό» στις 26/05/2014 ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία για πολιτικές πόρνες του συστήματος, τα οποία θα βγάλει στην φόρα σε λίγες μέρες!!

Συγκεκριμένα ισχυρίζεται ότι:

«Κάποιες ….πεθερές Κηφισιώτισσες που χάσανε τα στηρίγματά τους με τις κουμπαριές του Χιωτάκη που αποκαθηλώθηκε στην Κηφισιά…..το κουμπαράκι του Σαμαρά που έχασε την Δημαρχία και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!»

«Να έρθει ο κ. Χιωτάκης να του δώσω επώνυμες κασέτες πολιτών που καταγγέλλουν ότι πρώην δημοτικοί του κολαούζοι ζητάγανε λεφτά από καταστηματάρχες των βορείων προαστίων για να τους δώσουν άδεια να ανοίξουν μαγαζί για να βγάλουν ένα μεροκάματο!»

Ο δημοσιογράφος επίσης ισχυρίζεται ότι (1) οι επώνυμες κασέτες πολιτών θα βγουν στην φόρα λίαν συντόμως (2) ο κουμπάρος του Σαμαρά δεν θα τον σώσει ΤΙΠΟΤΑ!….και (3) στην Κηφισιά, για να τα ακούει και ο νέος Δήμαρχος, τα τελευταία χρόνια φέρεται ότι δρούσε μια «πολιτική μαφία» η οποία εκβίαζε ανθρώπους, ζητούσε χρήματα, έκοβε μεροκάματο κτλ.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την βιντεοσκοπημένη εκπομπή του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου μετά το 1,17…..και τα συμπεράσματα δικά σας…..

{videobox}BYYm8Lx8lbM{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here