Δημοσκόπησης της Metron Analysis: 8,2 μονάδες σε ένα χρόνο έχει χάσει η Νέα Δημοκρατία.

0
314

Οκτώ μονάδες σε σχέση με πέρυσι χάνει η Νέα Δημοκρατία, όπως δείχνει μια σύγκριση της δημοσκόπησης της Metron Analysis που δημοσιεύτηκε την Κυριακή στο «Βήμα» και την αντίστοιχη περσινή δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας.

Συγκεκριμένα όπως γράφει ο B. Σκουρής στο ieidiseis: Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει στο «Βήμα» της Κυριακής το 28% των ψηφοφόρων, ενώ πέρυσι τον Οκτώβριο, σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας συγκέντρωνε 36,2%!

Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρυσι τέτοια εποχή, σε μέτρηση της ίδιας εταιρίας συγκεντρώνει 18,2%, ενώ φέτος συγκεντρώνει 18,3%, δεν σημειώνει δηλαδή ούτε κέρδη, ούτε απώλειες. Το ΚΙΝΑΛ σήμερα συγκεντρώνει 9,8%, ενώ πέρυσι τον Οκτώβριο λάμβανε 6,1%.

Η Νέα Δημοκρατία, δηλαδή, έχει απώλεια 8,2 ποσοστιαίων μονάδων σε ένα χρόνο, ενώ το ΚΙΝΑΛ στο διάστημα αυτί κερδίζει 3,1 ποσοστιαίες μονάδες, αλλά όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αν μη τι άλλο, μπορούμε να μιλάμε για απαρχή προβλήματος για το κυβερνών κόμμα, που αν δεν αναστραφεί άμεσα (αν και δεν φαίνεται το πώς μπορεί αυτό να συμβεί) το πρόβλημα θα καταστεί μεγάλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here