ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: ΖΗΡΙΝΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ-ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑ.

0
269

Ο Δήμος Κηφισιάς είναι:

-Υπέρ του Αθλητισμού,

-Υπέρ του Στίβου,

-Υπέρ του Ποδοσφαίρου,

-Υπέρ των Αθλούμενων,

-Υπέρ των Φιλάθλων.

Δήμος Κηφισιάς: Το Ζηρίνειο είναι όλα για όλα τα αθλήματα - Δεν θα διώξουμε την ποδοσφαιρική Κηφισιά - Ενυπόγραφα

Το Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς «Ιωάννης Ζηρίνης», εδώ και 70 χρόνια αγκαλιάζει όλα τα αθλήματα και τους προσφέρει τις απαραίτητες υποδομές για την καλλιέργεια και την ανάπτυξή τους.

Επιστολή της  Super League 2 γνωστοποίησε στον Δήμο ότι η ποδοσφαιρική μας ομάδα, «Αθλητική Ένωση Κηφισιάς» μπορεί να αγωνιστεί σε γήπεδο το οποίο θα έχει διαστάσεις 100 x 64 κατ’ ελάχιστον, σύμφωνα με τον Κανονισμό Γηπέδων Ασφαλείας και Προστασίας Αγώνων της UEFA.

Και ενώ θα χρειαζόταν να καταργηθούν έως και τρεις (3) διαδρομές πραγματικά εντελώς αδιανόητο για τον Δήμο μας, με τον περιορισμό ενός μόνο διαδρόμου εξασφαλίζεται αγωνιστικός χώρος διαστάσεων 99,50×63,50 χωρίς ζώνες ασφαλείας από φυσικό χλοοτάπητα.

Με πλήρη συνείδηση ευθύνης προχωρήσαμε σε λύση η οποία προσφέρει λειτουργικότητα στον κλασικό αθλητισμό ακόμα και αγώνων και συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας μας,  στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, στην ιστορική της έδρα.

-Ποτέ δεν θα αδικούσαμε τον Στίβο τον οποίο και ενισχύουμε με πολλούς τρόπους.

-Ποτέ δεν θα αδικούσαμε το Ποδόσφαιρο.

Όπως στο σπίτι μας δεν διώχνουμε το παιδί μας επειδή μεγάλωσε και χρειάζεται χώρο, έτσι δεν θα χαρίζαμε σε άλλη πόλη την ομάδα μας, την «Αθλητική Ένωση Κηφισιάς». Θέλουμε οικογένειες με παιδιά να μπορέσουν να την απολαύσουν στην πόλη μας.

Δεν θέλουμε να δημιουργηθεί ενδο-αθλητικός εμφύλιος. Κινούμαστε με νομιμότητα και επεξεργαζόμαστε τη σταδιακή διαμόρφωση δύο νέων χώρων για Στίβο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here