Δημοτικά Τέλη: «Άγονη και τυφλή αντιπολίτευση» απαντά η Δημοτική Αρχή στον Ν. Χιωτάκη.

0
296

Την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, ήρθε η απάντηση από τη Δημοτική Αρχή, σχετικά με το σχόλιο του Νίκου Χιωτάκη ότι είναι: «Ηθικά και πολιτικά απαράδεκτη η αύξηση των τελών κατά 8%», η οποία έκανε λόγο για «άγονη και τυφλή αντιπολίτευση» από μία παράταξη «που δεν ψηφίζει τίποτα για τον Δήμο μας»όπως σημείωσε.

Αναλυτικά η απάντηση:

«Η δημοτική παράταξη «+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας» με επικεφαλής τον κύριο Νίκο Χιωτάκη εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού 2022.

Διαβάζουμε, ότι ο επικεφαλής μας κουνάει το δάχτυλο της ηθικής (!), ενώ ταυτόχρονα παραλείπει να ανακοινώσει οτιδήποτε για τις μειώσεις και διατηρήσεις των τιμών δημοτικών τελών σε περιοχές του Δήμου μας. Όσο για την αναγκαία ενίσχυση κατά 8% σε άλλες περιοχές-μετά από διαδοχικές μειώσεις των προηγούμενων ετών-ο ίδιος επανειλημμένα δήλωσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι δε συμφωνεί, όχι τόσο λόγω του ύψους της ενίσχυσης «και όχι ακριβώς μόνο για τα ποσά και τα ποσοστά, τα οποία σίγουρα δεν επιβαρύνουν τόσο πολύ το 8%, είναι αλήθεια αυτό» αλλά λόγω ανάγκης «αλλαγής νοοτροπίας».

Η πανηγυρική δήλωση ότι η παράταξη του κυρίου Χιωτάκη δεν ψήφισε τα δημοτικά τέλη 2022, δεν έχει καμία αξία από μια άγονη και τυφλή αντιπολίτευση, που δεν ψηφίζει τίποτα για τον Δήμο μας.

Συγκεκριμένα, δεν ψήφισαν ποτέ καμία από τις μειώσεις των προηγούμενων ετών, εκτός μεμονωμένων και σποραδικών περιπτώσεων Συμβούλων.

Δεν ψήφισαν ποτέ κανένα Προϋπολογισμό και κανένα Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου μας. Ακόμα και όταν αφορούσαν σε μεγάλες χρηματοδοτήσεις του Δήμου.

Δεν ψηφίζουν καν αναγκαίες και τεκμηριωμένες μονοδρομήσεις στενών οδών.

Ούτε καν υπέρ της διέλευσης οπτικών ινών.

Ακόμα ούτε απαραίτητες μετακινήσεις και μεταφορές λαϊκών αγορών.

Επί της ουσίας, οι συμπολίτες μας θα δουν και σύντομα, αισθητή ενίσχυση στην καθαριότητα και στην ανταποδοτικότητα, με νέα σύγχρονα μέσα, ανάπτυξη της ανακύκλωσης και εκτεταμένους καθαρισμούς δασικών εκτάσεων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here