Διαβολικό το…Timing της ανάσυρσης της μήνυσης Βγενόπουλου.

0
265

Πέντε ημέρες πριν συζητηθεί η αγωγή της Βασιλικής Θάνου κατά του ευνοούμενου από τη «λίστα Πέτσα» site που δημοσιοποίησε το ηχητικό «ντοκουμέντο»-Ανήμερα της…κατάρρευσης της δήθεν «σκευωρίας» για το Σκάνδαλο Novartis.

Διαβολικό το… timing της ανάσυρσης της μήνυσης Βγενόπουλου

Δεν είναι διόλου τυχαία η ανάσυρση της μήνυσης του αποβιώσαντος επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου σε βάρος της πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου και Πρωθυπουργού Βασιλικής Θάνου, έξι χρόνια μετά το θάνατο του.

Συνεχίστε την ανάγνωση ΕΔΩ……..

Βασιλική Θάνου: Οι διεφθαρμένοι παρουσιάζονται ως θύματα εκβιασμού.

Στην αντεπίθεση πέρασε η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου μετά την απόφαση του Οικονομικού Εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη να ανασυρθεί η μήνυση του αποθανόντος επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου με αφορμή τη δημοσιοποίηση συνομιλίας του με επιχειρηματία που δήθεν θα μεσολαβούσε για διεκπεραίωση των δικαστικών υποθέσεων του.

Η Βασιλική Θάνου αφήνει αιχμές εμμέσως πλην σαφώς κατά του Οικονομικού Εισαγγελέα, καταγγέλλοντας πως παρουσιάζεται ως ελεγχόμενη από κάποιους που υιοθετούν πρόθυμα κατασκευασμένα στοιχεία. Επισημαίνει δε ότι η επίμαχη συνομιλία του Βγενόπουλου με την δήθεν «αγγελιοφόρο», δεν την είχε παρουσιάσει ούτε ο ίδιος ο επιχειρηματίας στη σε βάρος της μήνυση, καθώς δεν αποδείκνυε τίποτα…

Στην ανακοίνωση της τονίζει πως ως Πρόεδρος του Αρείου Πάγου αγωνίστηκε κατά της Διαφθοράς, ενώ τώρα έξι χρόνια μετά τη μήνυση του Βγενόπουλου «οι διεφθαρμένοι παρουσιάζονται ως θύματα εκβιασμού».

Διαβάστε την ανακοίνωση της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου:

«Επαναλαμβάνω ότι ουδεμία ανάμειξη ή γνώση είχα, για όσα ακούγονται στη συνομιλία μεταξύ του Βγενόπουλου και της Δ.Μ., ως δήθεν αγγελιοφόρου μου.

Αυτό, άλλωστε, θα αποδειχθεί και πάλι, αφού ο Οικονομικός Εισαγγελέας αποφάσισε την ανάσυρση της υπόθεσης, βασιζόμενος αποκλειστικά σε μία προφανώς προσχεδιασμένη από τον Βγενόπουλο συνομιλία, που ο ίδιος την κατέγραφε, χωρίς όμως ο ίδιος να την επικαλεσθεί, κατά την έρευνα της μήνυσης του, διότι γνώριζε ότι δεν αποδεικνύει κάτι, δεδομένου ότι ακούγονται ακριβώς τα ίδια περιστατικά τα οποία καταγγέλλει και στη μήνυση του.

Κατ’ αποτέλεσμα, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, που αγωνίστηκε κατά της Διαφθοράς παρουσιάζεται ως ελεγχόμενη, από κάποιους, που υιοθετούν πρόθυμα κατασκευασμένα στοιχεία, που εμφανίζονται, μάλιστα με τρόπο ύποπτο και μετά από 6 χρόνια, ως επικοινωνιακό πυροτέχνημα, και οι διεφθαρμένοι παρουσιάζονται ως θύματα εκβιασμού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here