«Διαδίκτυο, εχθρός ή φίλος;»

0
214

Ο μήνας Φεβρουάριος είναι αφιερωμένος στο ασφαλές Διαδίκτυο, αλλά και στους κινδύνους που εγκυμονεί η μη σωστή χρήση του.

Ο Δήμος Κηφισιάς, με σκοπό την ενημέρωση των Δημοτών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο, εχθρός ή φίλος;» προκειμένου όλοι να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τους κινδύνους του, αλλά παράλληλα να μην τους στερήσουμε τις τεράστιες δυνατότητες που τους προσφέρει, μιας και η πληροφορική έχει μπει για τα καλά στην εκπαίδευση.

Επειδή δεν αρκεί η απλή γνώση ότι «κάτι δεν πάει καλά» με το διαδίκτυο, αλλά χρειάζεται η μέγιστη δυνατή προσοχή και η ενημέρωση όλων μας, ειδικοί στα θέματα αυτά θα απαντήσουν στα ερωτήματά μας και θα μας προβληματίσουν με τις τοποθετήσεις τους.

Ο συγγραφέας Μιχάλης Βαφόπουλος θα αναπτύξει το θέμα «Πώς θα ζήσω με το Διαδίκτυο;», ενώ ο λέκτορας του ΕΜΠ και συγγραφέας Πέτρος Στεφανέας θα μιλήσει για τον «Παγκόσμιο Ιστό: καλό ή κακό;».

Επίσης εισήγηση θα κάνει και η Κλινική Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια Νινέττα Δυοβουνιώτου με θέμα «Διαδίκτυο, κοινωνικά δίκτυα, νέες τεχνολογίες: Η ευαισθητοποίηση προάγει την ορθολογική τους χρήση».

Η εκδήλωση που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Κηφισιάς, αίθουσα «Βασίλειος Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης), την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 20:00.

Θα ακολουθήσει συζήτηση κατά την οποία όλοι οι παραβρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απορίες και τις απόψεις τους.

Συν-διοργανωτής της εκδήλωσης είναι το «Φροντιστήριο Διάκριση».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here