«Διαδικτυακό Μακελειό» από Κύρτσο: Ο Μητσοτάκης κουκουλώνει το σκάνδαλο της Novartis.

0
293

Πυρά εξαπέλυσε ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, με αφορμή την Aποκάλυψη-«Bόμβα» του δικηγόρου της Γιάννας Παπαδάκου, ότι πράκτορας του FBI ήθελε να βοηθήσει στην έρευνα για την υπόθεση Novartis, αλλά η δικαιοσύνη δεν τον κάλεσε ποτέ.

Με ανάρτησή του στο Τwitter, ο Γιώργος Κύρτσος τονίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κουκουλώνει το σκάνδαλο εδώ και 3 χρόνια, ενώ η Δικαιοσύνη κλείνει αιφνιδιαστικά την υπόθεση για να μην υπάρξουν αποκαλύψεις:

«Θλιβερή η εικόνα της εξουσίας με Novartis
Ο Μητσοτάκης κουκουλώνει το σκάνδαλο με 3 χρόνια προστασίας της πολυεθνικής.
Η Δικαιοσύνη κλείνει άρον-άρον-άρον την υπόθεση… φοβούμενη αποκαλύψεις.
Ο Μητσοτάκης διασύρεται στην ΕΕ οργανώνοντας τη δίωξη Τουλουπάκη, Βαξεβάνη, Παπαδάκου. Κατάντημα!» έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Novartis: Έσκασε η βόμβα, αγνόησαν πράκτορα του FBI- Έγγραφο των ΗΠΑ μιλά για χρηματισμό Ελλήνων πολιτικών.

Την ώρα που η ανακρίτρια κ. Αλεβιζοπούλου κλείνει με διαδικασίες εξπρές την ανάκριση για την υποτιθέμενη σκευωρία, στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν ότι η όλη υπόθεση στήθηκε προκειμένου να συγκαλυφθεί το τεράστιο σκάνδαλο, το οποίο όπως έχουμε γράψει δεν είναι πλέον απλά «οικονομικό».

Αντίθετα, όσοι έβγαλαν χρήματα στην πλάτη της δημόσιας υγείας καταληστεύοντας τους πόρους που κανονικά θα έπρεπε να κατευθυνθούν στο ΕΣΥ, έχουν διαπράξει ένα μεγάλο έγκλημα κατά του λαού και του έθνους.

Την ώρα που η πανδημία στην Ελλάδα έχει εξελιχθεί σε Εθνική τραγωδία ακριβώς επειδή δεν υπήρξαν πόροι ώστε να δημιουργηθούν σύγχρονες μονάδες εντατικής θεραπείας με αποτέλεσμα να έχουμε 30.000 νεκρούς Έλληνες, το σκάνδαλο Novartis «αναβαθμίζεται».

Δεν γίνεται απλά το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, αλλά και το πιο ολέθριο!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here