Διαμάχη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το μαξιλάρι.

0
481

Φοίβος Κλαυδιανός: Διαμάχη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το μαξιλάρι στο KONTRA NEWS.

ALERT: Πανευρωπαϊκή συντριβή βλέπει η Λαγκάρντ. Ξυπνήστε…

Αναφερθήκαμε πριν από λίγο στην κατάρρευση της γαλλικής οικονομίας σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ήρθαν σήμερα στη δημοσιότητα. Δυστυχώς η λαίλαπα αφορά ολόκληρη την ευρωζώνη και είναι ενδεικτικές οι προβλέψεις της Λαγκάρντ για την επερχόμενη ύφεση.

Συγκεκριμένα η επικεφαλής της Ευρωπαΐκής Κεντρικής Τράπεζας ανακοίνωσε ύφεση 3,8% για το πρώτο τρίμηνο του 2020, δηλώνοντας απερίφραστα ότι πρόκειται για κατάσταση συρρίκνωσης που δεν έχουμε ξαναζήσει σε καιρό ειρήνης! Και έχει δίκιο, διότι τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου έχουν καταγραφεί ελάχιστες ημέρες καραντίνας. Ενώ στη συνέχεια τα οικονομικά στοιχεία θα αποτυπώνουν τις πλήρεις συνέπειες αυτής στις ευρωπαϊκές οικονομίες. Και θα είναι καταστροφικά.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η Λαγκάρντ αναθεώρησε προς τα κάτω και τις προβλέψεις της για το σύνολο του 2020. Εκεί που έβλεπε ως κακό σενάριο μία ύφεση της τάξεως του 10%, τώρα θεωρεί ότι αυτή η θέση μπορεί να φτάσει έως το 12%! Και το χειρότερο; Καμιά αναπτυξιακή έκρηξη δεν βλέπει για το 2021.

Το αντίθετο, θεωρεί ότι θα χρειαστούν χρόνια μέχρι την ομαλοποίηση της κατάστασης! Και αυτή η έκφραση της για όσους γνωρίζουν, σημαίνει ότι για να φτάσουμε στην κατάσταση που ήμασταν πριν την πανδημία, θα χρειαστούν χρόνια.

Και όχι τρίμηνα, όπως κάποιοι ντόπιοι άχρηστοι Κυβερνώντες θέλουν να μας πείσουν.

Πηγή olympia.gr

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here