Διαμαρτυρία για τις «προβληματικές» κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Κηφισιάς.

0
429

Η επιστολή, ημερομηνίας 11/10/2012, του κ. Ευάγγελου Μπούκορου, Ορθοπαιδικού Χειρουργού, Επιμελητή Α' Παράρτημα νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», δημότη Κηφισιάς, ο οποίος αναζητά εναγωνίως απαντήσεις στους έντονους προβληματισμούς του σχετικά με τις μονοδρομήσεις!….έχει ως εξής:

«Με τις μονοδρομήσεις που έχουν γίνει, όλα τα αυτοκίνητα μπαίνουν από Σαρανταπόρου, περνούν την Αγία Άννα, στρίβουν στην Πατριάρχου Ιωακείμ και ανεβαίνουν στην Πολιτεία.

Τα παιδία μας (μιλώ εκ μέρους πολλών γονιών) δεν μπορούν να παίξουν πια στην Αγία Άννα που μέχρι πρόσφατα αποτελούσε έναν ανέξοδο παιδότοπο.

Παρακαλούμε όλοι εμείς οι γονείς να δουν οι αρμόδιοι το θέμα πιο ζεστά, ιδιαίτερα αυτό της Αγίας Άννας, γιατί η διαδρομή αυτή που σας περιέγραψα έχει γίνει πλέον περιφερειακός δρόμος και δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν, κινδυνεύουν συνεχώς.

Επίσης όσοι διαμένουμε σ' αυτή τη διαδρομή έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Για πια μεταφορά της κυκλοφορίας στους κύριους οδικούς άξονες μιλάει ο Δήμαρχος;

Απέκλεισε όλους τους δρόμους και άφησε μόνο την Σαρανταπόρου ανοικτή και έγινε κύριος οδικός άξονας που συνδέει την Χαριλάου Τρικούπη με Πολιτεία και Νέα Ερυθραία.

Επιπλέον υποβαθμίζονται οι κατοικίες μας. Θερμά σας παρακαλούμε κάντε κάτι. Είμαστε δημότες του δήμου Κηφισιάς και έχουμε τα ίδια δικαιώματα με όλους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Υ.Γ. της Kifisia Press:

Αντιδήμαρχε κ. Γιώργο Παπαδόπουλε ο πολύ σοβαρός προβληματισμός του κ. Μπούκορου θα πρέπει να εισαχθεί για ΑΜΕΣΗ επανεξέταση στην Επιτροπή Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων και ακολούθως στα λοιπά όργανα του Δήμου (Τοπικό Συμβούλιο Δημοτικής Ενότητας, Επιτροπή Ποιότητα Ζωής και Δημοτικό Συμβούλιο).

ΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, ως αρμόδιος για τα κυκλοφοριακά θέματα, κ. Αντιδήμαρχε να αναλάβετε την πρωτοβουλία όπως η ζητούμενη κυκλοφοριακή ρύθμιση τακτοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν για να καθησυχάσει η «αυξανόμενη» κοινωνική αναστάτωση στην πόλη μας!

Εάν επιθυμείτε κ. Αντιδήμαρχε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον δημότη Κηφισιάς κ. Ε. Μπούκορο, η εφημερίδα έχει στην διάθεσή σας το αριθμό τηλεφώνου του.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here