ΔΙΑΨΕΥΣΗ σημερινού δημοσιεύματος της Realnews για την υποψηφιότητα του Δήμαρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια.

0
267

Δημοσιεύτηκε το Σάββατο 29/07/2017 κατηγορηματική διάψευση δημοσιεύματος του Τύπου της Κηφισιάς από τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο ότι ετοιμάζεται να θέσει υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές.

Είναι άξιον απορίας, ΠΩΣ είναι δυνατόν η σοβαρή κυριακάτικη εφημερίδα Realnews να:

1.Μην λαμβάνει σοβαρά υπόψη……

-την εν λόγω κατηγορηματική διάψευση του κ. Γιώργου Θωμάκου, 

-το γεγονός ότι ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες της νέας διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς «Πιστεύει και Υπηρετεί» την Ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση, 

2.Αναφέρεται στον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο (που έχει μεγάλη απήχηση στην τοπική κοινωνία) ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. στην Β΄ Αθηνών, βασιζόμενη σε «πληροφορίες» που προέρχονται από συγκεκριμένους «κύκλους» στην Κηφισιά.

Υ.Γ. Καλόν είναι ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Σιαδήμας της Realnews να διασταυρώνει πρώτα τις «πληροφορίες» και μετά να τις δημοσιεύει! 

Υ.Γ.1. Επίσης κ. Σιαδήμα είναι πολύ εύκολο να εξακριβωθεί ότι ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Θωμάκος είναι πραγματικά ακομμάτιστος κατά την άσκηση των δημοτικών καθηκόντων του.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here