Διεθνές θέμα έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις Βαρουφάκη για το «plan X»;;

0
248

Πως το Βερολίνο «μπλόκαρε» την χρηματοδότηση από Ρωσία και Κίνα – Οι αποκάλυψεις του Γ. Βαρουφάκη και η αξίωση των δανειστών για Μνημόνιο-4 προδιαγράφουν σοβαρές εξελήξεις!

Αίσθηση στα παγκόσμια ΜΜΕ προκάλεσαν οι αποκαλύψεις Γ.Βαρουφάκη για το ότι το Βερολίνο «μπλόκαρε» την Κίνα από το να χρηματοδοτήσει την Ελλάδα προκειμένου να μην αντέξει την γερμανική πίεση και να υπογράψει το νέο Μνημόνιο.

Όμως τέτοια κίνηση δεν έγινε από το Πεκίνο αλλά ούτε και από την Μόσχα και είναι καιρός να αποκαλυφθούν ορισμένα πράγματα έτσι ώστε να γνωρίζουμε πως καθορίζονται οι διεθνείς ισρορροπίες και γιατί όταν η χώρα αποφασίσει να πάρει την τύχη στα χέρια της θα πρέπει η κοινωνία να είναι αποφσισμένη να φτάσει «μέχρι τέλους» ανεξαρτήτως των διεθνών ισορροπιών.

Όπως έγινε και στην Επανάσταση του 1821 όταν ο Ελληνισμός επαναστάτησε παρά το γεγονός ότι η Ευρώπη ήταν δέσμια της Ιεράς Συμμαχίας.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σε συνέντευξή του αναφέρεται στην αναζήτηση χρηματοδότησης εκτός Ευρώπης του plan Χ της κυβέρνησης που είχε επεξεργαστεί ως ΥΠΟΙΚ από κοινού με τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα για να υπάρξει αντίρροπη πίεση προς το Βερολίνο που ζητούσε παράδοση «άνευ όρων» και αποκαλύπτει ότι υπήρχε συμφωνία με την Κίνα για αγορά ομολόγων αλλά την ανέτρεψε το Βερολίνο με ένα τηλεφώνημα στο Πεκίνο επιβεβαιώνοντας πλήρως το pronews.gr ενώ τονίζει πως έχει καταγράψει όλα τα Eurogroup!

Για την συνέχεια πατήστε ΕΔΩ……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here