Διεκόπη Εκδήλωση του Μάκη Βορίδη στη Βέροια λόγω…ΠΑΟΚ, αποχώρησε ο Υπουργός.

0
612

Με συνθήματα κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και της Κυβέρνησης οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν πορεία στη Βέροια διαμαρτυρόμενοι για άλλη μια φορά για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών.

Οι αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ ανά την Ελλάδα λόγω της εισήγησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό της ομάδας και μετά την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας συνεχίζονται.

Έτσι, σήμερα, και μετά από το μεγάλο συλλαλητήριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη, οι φίλοι του Δικεφάλου προέβησαν σε μια ακόμη διαμαρτυρία, τούτη τη φορά στη Βέροια, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη προγραμματισμένη σύσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη με τοπικούς φορείς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα της Βέροιας veriotis.gr, λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα του Σαββάτου (1/2), έξω από το Επιμελητήριο Ημαθίας συγκεντρώθηκαν δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ έριξαν κροτίδες και άναψαν πυρσούς.

Παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία που υπήρχε στο χώρο καθώς ουσιαστικά οι φίλοι του Δικεφάλου περιορίστηκαν, ο υπουργός αποχώρησε νωρίτερα από το προγραμματισμένο για λόγους ασφαλείας με αποτέλεσμα η σύσκεψη να διακοπεί οριστικά. Στη συνέχεια, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν ειρηνική πορεία στο κέντρο της πόλης.

Υ.Γ. Μάκης Βορίδης: Δεν θα καθίσω εδώ να φάμε ξύλο και από τους ΠΑΟΚτσήδες, είπε και έφυγε τρέχοντας.

Η ασφάλεια του Μάκη βορίδη συνέστησε τον Υπουργό να αποχωρήσουν άμεσα διότι θα υπάρξουν συγκρούσεις όπως θα ακούσετε να λέει στο βίντεο.

Ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Μάκης Βορίδης στην Βέροια με τους αγρότες!!

Gepostet von ΛΑΙΚΟΥΡΑ-NEWS am Samstag, 1. Februar 2020

Όπως επίσης θα ακούσετε στο ανωτέρω βίντεο ο αστυνομικός της ασφάλειας του ζήτησε εντολή από τον Μάκη Βορίδη να συγκρουστούν αν μείνει.

Πάντως η διαδήλωση ήταν εντελώς ειρηνική και δεν υπήρχε κανένα εντελώς πρόβλημα τα πράγματα να παρεκτραπούν.

Ο ίδιος ο υπουργός είπε δεν θα καθίσω εδώ να φάμε ξύλο και από τους ΠΑΟΚτσήδες!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here