Διευκρινήσεις του Δήμου Κηφισιάς για τις ανακρίβειες του «φέιγ βολάν» που κυκλοφόρησε στην Κηφισιά!

0
303

Σχετικά με το ανακριβές περιεχόμενο «φέιγ βολάν» με το οποίο γέμισαν οι δρόμοι της πλατείας Κηφισιάς το Σάββατο 11/10/2014 το μεσημέρι και φέρει την υπογραφή της «Ελληνικής Αυγής» ο Δήμος Κηφισιάς διευκρινίζει τα εξής:

Το επιχειρησιακό πρόγραμμα με τίτλο «Κοινωνία της Πληροφορίας» του Γ΄ΚΠΣ συμβατικής αξίας 238.282,12 ευρώ, το οποίο κακώς παραλήφθηκε το 2009 και αφορούσε το portal του Δήμου (www.kifissia.gr) δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα με τίτλο «Διαχείριση αιτημάτων καθημερινότητας του πολίτη του Δήμου Κηφισιάς», που αναμένεται να εγκριθεί από την αρμόδια Αρχή.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα εισάγει τις νέες τεχνολογίες στην ηλεκτρονική συναλλαγή με τους πολίτες. Μάλιστα θα λειτουργήσει ανεξάρτητα από τοportal του Δήμου και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αναβάθμιση του.

Η Νέα Διοίκηση θα διεκδικεί τα κονδύλια που δικαιούται ως Δήμος από την Ευρώπη, σεβόμενη τα χρήματα του Έλληνα και του Ευρωπαίου πολίτη και θα τα διαχειρίζεται με τρόπο ώστε να προσφέρει τις βέλτιστες υπηρεσίες στους Δημότες μας και την εξασφάλιση νέων υποδομών.

Η διερεύνηση του κόστους του portal του Δήμου συνεχίζεται και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου την Τετάρτη 08/10/2014.

Ή έγκριση του προγράμματος «Διαχείριση αιτημάτων καθημερινότητας του πολίτη του Δήμου Κηφισιάς» από το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς έγινε και με την ψήφο του Δημοτικού Συμβούλου που εκλέχθηκε με τον Συνδυασμό «Ελληνική Αυγή».

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here