Διοικητής του ΝΑΤΟ: «Απαράδεκτο αυτό που έκανε η Τουρκία» – Υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης: «Κανένα πρόβλημα».

0
565

Όταν ακόμα και το ΝΑΤΟ αγανακτεί με τους Τούρκους η Ελληνική Κυβέρνηση λέει «ΔΕΝ τρέχει τίποτα»…ΕΛΑΙΟΣ!! 

Εντύπωση προκαλεί η στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με την «εισβολή» του «Oruc Reis» όπου αγανάκτησε ακόμα και ο Πτέραρχος Τοντ Ουώλτερς (TodWοlters), Ανώτατος Συμμαχικός Διοικητή Ευρώπης (SACEUR), στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο οποίος εξερχόμενος στις 01/02/20 από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,  όπου και ενημερώθηκε από τον Ν. Παναγιωτόπουλο, χαρακτήρισε «απαράδεκτες» τις σημερινές κινήσεις του τουρκικού ερευνητικού, όταν την ίδια στιγμή ο Υπουργός Επικρατείας Γεώργιος Γεραπετρίτης προχώρησε σε απίστευτες σε δηλώσεις νωρίτερα αναφέροντας ουσιαστικά ότι «συμβαίνουν αυτά».

Υ.Γ. Το Oruc Reis που για πολλές ώρες είχε κλείσει τον πομπό εντοπισμού του, τον άνοιξε και όπως φαίνεται από τον χάρτη του «marinetraffic», παραμένει στην περιοχή.

Κινείται με εξαιρετικά χαμηλή ταχύτητα και αυτό κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι κάνει έρευνες. Η Αθήνα αρνείται να το επιβεβαιώσει…

Υ.Γ.1. Αποχώρησε το «Oruc Reis» από την Ελληνική υφαλοκρηπίδα.

«Πρωινές ώρες της 1ης Φεβρουαρίου 2020, το ερευνητικό τουρκικό σκάφος «Oruc Reis» εξήλθε του ελληνικού FIR με πορεία σταθερά ανατολική. Η κίνησή του παρακολουθείται από Φρεγάτα του ΠΝ»…αναφέρουν πηγές του ΓΕΕΘΑ.

Το θέμα απασχόλησε όλη ημέρα χθες το ΥΠΕΘΑ και το ΥΠΕΞ και όπως φαίνεται δεν τελειώνει με την απομάκρυνσή του. Η είσοδος του σε περιοχή Ελληνικής υφαλοκρηπίδας δείχνει τις προθέσεις της Τουρκίας για περαιτέρω κλίμακωση.

Κλιμάκωση για την οποία θα πρέπει η Αθήνα να είναι πανέτοιμη και καθόλου προβλέψιμη.

Έκανε σεισμικές έρευνες το τουρκικό ερευνητικό;

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις και πληροφορίες που δείχνουν πως έκανε. Η φωτογραφία του F-16 αλλά και η πολύ χαμηλή του ταχύτητα είναι δύο από αυτές.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here