Διόρθωση της είδησης που αφορά την εφημερίδα «Η Μαϊμού της Κηφισιάς».

0
188

Κατόπιν σχετικής όχλησης, προβαίνουμε στη διόρθωση της είδησης που αφορά στον κ. Αριστείδη Ξηντάρα και στην υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμησης του τότε υποψηφίου και νυν δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου από την «Μαϊμού της Κηφισιάς» της οποίας εκδότης είναι ο κ. Αριστείδης Ξηντάρας.

Μετά την έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε ο κ. Γιώργος Θωμάκος κατά του κ. Αριστείδη Ξηντάρα, αναζητήθηκε αυτός αλλά δεν οδηγήθηκε προς εκδίκαση όπως προβλέπει η αυτόφωρη διαδικασία.

Συνεπώς, εκ παραδρομής ανεγράφη ότι ο εν λόγω εκδότης και δημοσιογράφος οδηγήθηκε σε δίκη κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Το λάθος αυτό το διορθώνουμε, γνωρίζοντας πλέον ότι στην τακτική δικάσιμο της υπόθεσής αυτής και μετά από τις αναβολές εκδίκασης που έλαβε για διάφορους λόγους, ο κ. Αριστείδης Ξηντάρας καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμηση. Ωστόσο, δεν οδηγήθηκε στη δίκη του αυτή με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ζητούμε συγγνώμη από το αναγνωστικό μας κοινό, αλλά και από τον κ. Αριστείδη Ξηντάρα, γιατί οι πρώτες ειδήσεις μας περί το θέμα αυτό-η πρώτη δημοσίευση της Kifisia Press έγινε την επομένη ημέρα του επίδικου δημοσιεύματος της εφημερίδας «Η Μαϊμού της Κηφισιάς»-δεν επιβεβαιώθηκαν από τα πραγματικά περιστατικά που εκ των υστέρων λάβαμε γνώση της ακρίβειας αυτών και που επί της ουσίας επιβεβαίωναν προσφυγή του κ. Γιώργου Θωμάκου στη Δικαιοσύνη στρεφόμενου κατά του κ. Αριστείδη Ξηντάρα για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η είδηση που δημοσιεύσαμε περί αναζήτησης για σύλληψη του κ. Ξηντάρα το κρίσιμο 48άωρο μετά τη δημοσίευση του φύλλου 63 το Μάιο 2014 της Free Press εφημερίδας του «Η Μαϊμού της Κηφισιάς» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Γιώργος Θωμάκος, ο ‘άνθρωπος’ του Λιάπη», εσφαλμένα περιείχε αναφορά περί παραπομπής του με την αυτόφωρη διαδικασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here