Δυο χρόνια κορόιδευαν τα Γεροντάκια-Υπόσχονταν 2.000-3.000 ευρώ αναδρομικά και δεν έδωσαν τίποτα!

0
399

Η τεράστια κοροϊδία με τα αναδρομικά των συνταξιούχων δεν έχει προηγούμενο:

Κωστής Χατζηδάκης: Ανταλλάξαμε τα αναδρομικά Συνταξιούχων με Belharra και Φράχτη του Έβρου

-Μετά την κατάργηση της 13ης σύνταξης, οι συνταξιούχοι με τις περικοπές τους(908 εκ. ευρώ έχασαν) χρηματοδοτούν τις κάλπικες αυξήσεις, που υποσχόταν η κυβέρνηση.

-Από τα 4.000 και 5.000 ευρώ των αναδρομικών, που προεξοφλούσε καθημερινά ο φιλοκυβερνητικός τύπος, μόνο 8% των συνταξιούχων, πήρε μεσοσταθμικά 195 ευρώ αναδρομικά, δηλαδή 8,4 ευρώ ανά μήνα και αυτά, θα δοθούν σε 5 ετήσιες δόσεις ως το 2023.Άλλοι 70.000 θα περιμένουν μήνες για να πάρουν ψίχουλα.

-Οι συνταξιούχοι με τις περικοπές τους, χρηματοδοτούν, τις αυξήσεις στα νέα ποσοστά αναπλήρωσης, την καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος τον προσεχή Δεκέμβρη , τα νέο τζογαδόρικο κεφαλαιοποιητικό σύστημα του «ατομικού κουμπαρά» και το κοινωνικό μέρισμα (αν δοθεί τέτοιο).

-Την ώρα που η κυβέρνηση κλείνει συμφωνία 10 δις για τις φρεγάτες, στις δίκες που εκκρεμούν οι νομικοί παραστάτες του Κράτους, ισχυρίζονται επίσημα ότι δεν πρέπει να δικαιωθούν οι συνταξιούχοι, γιατί η χώρα έχει ανάγκη για αμυντικές δαπάνες.

-Ένα εκατομμύριο συνταξιούχοι που έχουν συντάξεις μικρότερες από 1.000 ευρώ, δεν έχουν δει την παραμικρή αύξηση, την ώρα που η ακρίβεια καλπάζει.

Η κυβέρνηση έχει κηρύξει τον πόλεμο στους συνταξιούχους….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here