ΔΩΡΕΑΝ μια πρόσκληση για 2 άτομα την Παρασκευή 26/ 02 από την Kifisia Press, στο Θέατρο Δανδουλάκη.

0
209

Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε;

Μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο περασμένων ετών, το έργο «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» επιστρέφει για 3η συνεχή χρονιά, στο θέατρο Δανδουλάκη. Το έργο είναι μια αστυνομική κωμωδία του Ρομπέρ Τομά, που διασκεύασαν και σκηνοθέτησαν ο Θ. Παπαθανασίου και ο Μ. Ρέππας.

Το έργο διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του 50 σε ένα ορεινό θέρετρο στην Γαλλία. H Κατρίν (Κάτια Δανδουλάκη) δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνιση του άντρα της.

Μετά τρεις μέρες απουσίας του συζύγου έρχεται στο σπίτι της ο αστυνομικός επιθεωρητής (Τάσος Κωστής) να της ανακοινώσει ότι οι έρευνές του απέβησαν άκαρπες. Και τότε ξαφνικά έρχεται στο σπίτι ο εξαφανισμένος σύζυγος (Θάνος Καληώρας). Αλλά η Κατρίν δεν τον αναγνωρίζει.

Της είναι τελείως άγνωστος. Αντίθετα ο σύζυγος σοκάρεται από την αντίδραση της και φωνάζει την ιδιοκτήτρια του σπιτιού (Ελένη Κρίτα) η οποία τον αναγνωρίζει. 

Ο γρίφος περιπλέκεται διαρκώς όταν εμφανίζεται ένας εκκεντρικός πελάτης του συζύγου (Παντελής Καναράκης) και μια ιδιόρρυθμη ρουμάνα νοσοκόμα (Τζόυς Ευείδη) σε ένα αστυνομικό μυστήριο που δεν ξεδιαλύνεται παρά μόνο την τελευταία στιγμή του έργο με ένα φινάλε που αποκλείεται να μαντέψει και ο πιο έμπειρος θεατής αστυνομικών έργων.

Διασκευή-σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου-Μιχάλης Ρέππας,
Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Θάνος Καληώρας, Τάσος Κωστής, Τζόϋς Ευείδη, Ελένη Κρίτα, Παντελής Καναράκης.
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη,
Κοστούμια: ‘Εβελυν Σιούπη,
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Τετάρτη, 7:30 μμ, λαϊκή απογευματινή
Πέμπτη, Παρασκευή, 9μμ
Σάββατο, 6 μμ λαϊκή απογευματινή, βραδινή 9 μμ
Κυριακή, 7:30 μμ.

Τιμές εισιτηρίων: 20, 16, 13
Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες με το διάλειμμα
Θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη»: Αγ. Μελετίου 61Α, (στοά Μπρόντγουέη) και Πατησίων Τηλ: 2108640414.

Υ.Γ. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση στείλτε το e-mail σας με τίτλο «ενδιαφέρομαι για την ΔΩΡΕΑΝ διπλή πρόσκληση θεάτρου» στο kifisiapress@gmail.com, όχι αργότερα της Πέμπτης 25/02 το απόγευμα. 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here