Είμαστε Αποφασισμένοι. Ερχόμαστε για να πάμε την χώρα μπροστά!…του Κώστα Ζαχαριάδη*

0
299

Θέλουμε μια χώρα ανθεκτική και βιώσιμη. Θέλουμε μια πατρίδα που να μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες της απέναντι στις πολλαπλές κρίσεις, ενδογενείς και εξωγενείς, που αντιμετωπίζουμε.

Θέλουμε η χώρα, τώρα που κατέκτησε μετά από θυσίες στην θέση της στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, να γίνει μια φυσιολογική Ευρωπαϊκή χώρα με ισχυρές Δημόσιες υποδομές, Κοινωνικό κράτος, Κράτος πρόνοιας, Δίκαιη ανάπτυξη που να τους περιλαμβάνει όλους, μια χώρα με μικρότερες ανισότητες.

Οι Πολίτες που ζουν στην Κηφισιά ξέρουν καλά τι θα πει ελλιπείς Υποδομές στις Δημόσιες Συγκοινωνίες για παράδειγμα.

Θέλουμε μια Ελλάδα Δίκαιη, με πραγματικά ενεργούς Δημοκρατικούς θεσμούς και με σύγχρονη και αποτελεσματική Δημόσια διοίκηση, με Αξιοκρατία και Διαφάνεια. Το Κράτος Δικαίου είναι ο πυρήνας των Ευρωπαϊκών Αξιών.

Για να «προλάβουμε το μέλλον», χρειαζόμαστε μεγάλες αλλαγές και βαθιές μεταρρυθμίσεις με κοινωνικό πρόσημο που μόνο μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας μπορεί να δρομολογήσει.

Όταν στην Ευρώπη μπορούν και τα καταφέρνουν καλύτερα συγκριτικά με την Ελλάδα στην παιδεία, στην υγεία, στην ασφάλεια, γιατί δεν μπορούμε να το πετύχουμε κι εμείς;

Θέλουμε και θα παλέψουμε το σύνθημά μας για «Δικαιοσύνη Παντού», να γίνει εφαρμοσμένη πολιτική. Ξέρουμε όλοι ότι στην αδικία δεν υπάρχει Πολιτικό Πρόσημο. Ούτε ο Αριστερός, ούτε ο Δεξιός, ούτε ο Κεντρώος ανέχεται την αδικία. Κανένας!

Ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε τη χώρα μας προς όφελος της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των μη προνομιούχων.

Ακόμα και  η Κηφισιά που θεωρείτε ένα προάστιο που ζουν προνομιούχοι έχει στο εσωτερικό της τεράστιες ανισότητες και τεράστιες αδικίες. Η μείωση των ανισοτήτων είναι δείκτης Κοινωνικής Προόδου.

Μπορούμε να κάνουμε τη μεγάλη αλλαγή, όχι μόνο το βράδυ των εκλογών αλλά από την επόμενη μέρα των εκλογών και κάθε μέρα μέχρι να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας και να προσεγγίσουμε τους στόχους μας.

Είμαστε  έτοιμοι, πιο ώριμοι, πιο έμπειροι. Είμαστε αποφασισμένοι. Ερχόμαστε να φτιάξουμε γέφυρες με την Κοινωνία.

Ερχόμαστε για να πάμε τη χώρα μπροστά!…

*Ο Κώστας Ζαχαριάδης είναι Υποψήφιος Βουλευτής στη Β1 εκλογική περιφέρεια Βορείου Τομέα Αθηνών. Απόφοιτος του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με τίτλο «Περιβάλλον και Δημόσια Υγεία» από το Πανεπιστήμιο του Salford/Manchester.

Εκλέχθηκε βουλευτής στις εκλογές του 2019, είναι Τομεάρχης Εσωτερικών και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Είναι 38 ετών και κατοικεί στο Μαρούσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here