Είναι δυνατόν η ιστορική ΒΡΑΔΥΝΗ να έχει τον Γιάννη Λοβέρδο για δημοσιογράφο;

0
549

Η αγαπημένη μας εφημερίδα που τα τελευταία χρόνια δεν διαβάζεται με αποτέλεσμα οι πωλήσεις να καταρρέουν  (να μην πούμε  ότι είναι πλέον η μόνη εφημερίδα του ΠΑΣΟΚ! Η ΒΡΑΔΥΝΗ του Ρίζου και του Αθανασιάδη! Ω! Καιροί!).

Η φωτογραφία  της καθαρής ΑΣΟΕΕ από το 2008 επί Καραμανλή.

Δηλαδή ποιος ο λόγος κύριε Λοβέρδο να αμαυρώνετε ακόμα και την ιερή στιγμή της παρέλασης της προεδρικής φρουράς στην Ξάνθη;

Μόνο το olympia.gr έχει ανεβάσει δύο βίντεο με την συγκλονιστική παρέλαση της προεδρικής φρουράς στην Ξάνθη, υπό βροχή. Εκατοντάδες ιστοσελίδες στην Ελλάδα έκαναν το ίδιο.

Εσείς γιατί βάζετε φωτογραφία από τη Νέα Υόρκη κύριε Λοβέρδο;

Σείστηκε η Ξάνθη από τους εύζωνες! Παρέλασαν αγέρωχοι μέσα στην βροχή χωρίς να λυγίσουν ούτε μια στιγμή!

Πραγματικός σεισμός στην Ξάνθη στις 04/10/19 μέσα στην καταρρακτώδη βροχή με τα παλικάρια της προεδρικής φρουράς να παρελαύνουν αγέρωχοι, τιμώντας την ελληνική φορεσιά τους και την ελληνική σημαία.

Ήταν επόμενη με αυτή την ξεχωριστή παρουσία τους να προσελκύσουν το θερμό χειροκρότημα των θεατών, πολλοί από τους οποίους δάκρυσαν από περηφάνια και συγκίνηση.

Ράγισε πραγματικά η άσφαλτος από το πάτημα του έλληνα Λεβέντη. ΕΥΓΕ!

Πηγή netakias.com

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here