Είναι δυνατόν; Παραδώσαμε το Αιγαίο για τα λεφτά;

0
627

Ο ισχυρισμός του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, εάν δεν βγει άμεσα να τον ανασκευάσει, συνιστά με ομολογία Εσχάτης Προδοσίας.

Δεν μπορεί να ακούγεται τέτοιο πράγμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ειδικά από τον άνθρωπο που άνοιξε την κερκόπορτα στο Αιγαίο περιορίζοντας την Εθνική κυριαρχία στα έξι ναυτικά μίλια.

Ελπίζουμε ειλικρινά ότι ο υπουργός έκανε λεκτικό ατόπημα. Αν και από το βίντεο δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Ελπίζουμε ο Πρωθυπουργός να τον υποχρεώσει σε αναδίπλωση ή να τον αποπέμψει.

Μία πρωτοφανής αναφορά του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στο βήμα της ολομέλειας, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Ο απίστευτος Γεραπετρίτης αφού έκανα το ατόπημα να χαρακτηρίσει τις επιβεβλημένες κυρώσεις κατά της Τουρκίας ως «κυρώσεις που ήθελε μόνο ΣυΡιζΑ», προχώρησε σε μία απίστευτη σύνδεση. Συνέδεσε την μη επιβολή κυρώσεων με τα πολλά δις που πήραμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Πρόκειται για το δεύτερο τεράστιο ατόπημα του Υπουργού Γεραπετρίτη, μετά την απίστευτη παρέμβαση του χωρίς να έχει καμία δικαιοδοσία, με την οποία στην ουσία άνοιξε κερκόπορτα στην Τουρκία για τα έξι μίλια.

Μετά από αυτό, εάν δεν ανασκευάσει, ο Πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να τον αποπέμψει.

Δείτε το βίντεο με την δήλωση του:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here