Εγκαταλελειμμένη BMW στην οδό Πηγάσου 6 στην Κάτω Κηφισιά!

0
548

Θα περίμενε κανείς ότι σε ένα «ακριβό» προάστιο όπως η παραδοσιακή Κηφισιά τα περισσότερα σπίτια θα διέθεταν γκαράζ ή ότι οι…..κάτοικοι του in προαστίου δεν θα επηρεάζονταν από το αυξημένο κόστος κατοχής ενός ΙΧ.

Η πραγματικότητα όμως διαψεύδει και τα δύο. Σιγά σιγά τους τελευταίους 24 μήνες αρχίζουν και αυξάνονται τα εγκαταλελειμμένα ΙΧ στους δρόμους της Κηφισιάς, με συνέπεια να επιδεινώνεται το ήδη προβληματικό κυκλοφοριακό πρόβλημα. 

Κάθε γειτονιά αρχίζει να αποκτά 1 – 2 παρκαρισμένα αυτοκίνητα-σαράβαλα….και όχι μόνο τα οποία πολύ σύντομα γίνονται εστία μόλυνσης ή πηγή ανταλλακτικών για διαφόρους οι οποίοι περνούν και αφαιρούν ότι τους ενδιαφέρει.

Π.Χ. σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής Κάτω Κηφισιάς ένα όχημα μάρκας BMW με αριθμό πινακίδας ΖΚΟ 9277 έχει εγκαταλειφθεί εδώ και ένα χρόνο στην οδό Πηγάσου 6 και δεν έχει αυτοκόλλητο για απόσυρση!

Δυστυχώς o Δήμος της Κηφισιάς κωφεύει στις εκκλήσεις για απομάκρυνση του εν λόγω αυτοκινήτου, την ώρα που γειτονικοί δήμοι έχουν αρχίσει ήδη να μαζεύουν τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here