Εγκρίθηκε η τροποποίηση του καταστατικού της Μένανδρος Α.Ε.

0
166

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 η Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Επιχείρησης Μένανδρος Α.Ε. με τη συμμετοχή των Δημοτικών Συμβούλων Κηφισιάς, που απαρτίζουν και τα μέλη της, αφού η Επιχείρηση είναι Μονοπρόσωπη Ανώνυµη Εταιρεία.

Στη συνέλευση αποφασίσθηκε η τροποποίηση του καταστατικού της Εταιρίας, θέμα που εισηγήθηκαν η πρόεδρος της Επιχείρησης Δημοτική Σύμβουλος κ. Πόλυ Αστερίου και ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Αγγελίδης.

Χρέη Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης έκανε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μωράκης ενώ διευκρινήσεις έδωσε ο νομικός σύμβουλος της Μένανδρος Α.Ε..

Επερώτηση έκανε ο Βασίλης Ξυπολητάς, τέως Πρόεδρος του Μενάνδρου Α.Ε., σχετικά µε την τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας, όσον αφορά τη µη δηµοσίευση των στοιχείων του Μενάνδρου στον Τύπο.

Μετά την επερώτηση ο Δήµαρχος κ. Γιώργος Θωµάκος, εισηγήθηκε τη συνέχιση των δηµοσιεύσεων της Επιχείρησης στον τοπικό Τύπο και αυτό τόσο για τη διαφύλαξη της ελευθεροτυπίας όσο και για την ενίσχυσή του στους σηµερινούς δύσκολους καιρούς.

Η Πρόεδρος του Μενάνδρου, κ. Πόλυ Αστερίου, πρότεινε να γίνονται δηµοσιεύσεις στον τοπικό Τύπο προαιρετικά, ενώ ο νοµικός σύµβουλος της εταιρείας, αναφέρθηκε στην αλλαγή της νοµοθεσίας που δεν προβλέπει πια υποχρεωτικές δηµοσιεύσεις για τις Ανώνυµες Εταιρείες, όπως είναι ο Μένανδρος Α.Ε.

Να θυµίσουµε ότι είχε προηγηθεί απόφαση του ∆ιοικητικού Συµβουλίου της εταιρείας για τη µη δηµοσίευση των στοιχείων της στον Τύπο.

Δείτε τη συζήτηση και την ψήφιση για την τροποποίηση του καταστατικού της Μένανδρος Α.Ε. όπως την κατέγραψε η κάμερα της «Θ»:

1ο μέρος της Γενικής Συνέλευσης:

{videobox}UDbZaQs0yFc{/videobox}

2ο μέρος της Γενικής Συνέλευσης:

{videobox}zENhU1CurE8{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here