Εθνική Πινακοθήκη-Εθνική Ντροπή! Την εγκαινίασαν για…4η φορά, η Ευρώπη μας γύρισε την πλάτη, αλλά ήταν η Καμίλα…και ο σύντροφος!…του Γιάννη Ντάσκα.

0
406

Η Εθνική μας Πινακοθήκη…Ένα βαρέλι δίχως πάτο για το κρατικό χρήμα…Ένα Ίδρυμα που δεν γνωρίζει τη λέξη ντροπή…

Την πάτησε σήμερα και η μεγίστη προσωπικότητα που ονομάζεται Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς-Μπάκιγχαμ…

Η Εθνική μας ντροπή χωρίς…ντροπή προβλήθηκε ενώπιο της κυρίας Καμίλα σήμερα και ενώπιον  ολίγων εκπροσώπων μεγάλων χωρών. Γιατί ηγέτες ξένων χωρών δεν ήρθαν.

Η Μέρκελ δεν μετείχε για να μην δυσαρεστήσει τον Ερντογάν και τον…Χριστοφοράκο που έχει παντρευτεί Τουρκάλα. Ούτε καν αναγγέλθηκε εκπρόσωπός της στην εκδήλωση που προβλήθηκε σαν εγκαίνια που θαμπώνουν τον…πλανήτη!

Ο Γάλλος Πρόεδρος εν ψυχρώ ακύρωσε λόγω κορωναϊού το ταξίδι και έστειλε τον πρεσβευτή του…την Υπουργό Άμυνας  κ. Παρλί, να την βλέπει ο Κυριάκος και να λέει στο ύπνο του «φρεγάτες»…

Ο Κάρολος της Αγγλίας ήθελε μια αφορμή να βγάλει βόλτα την Καμίλα καθώς στη Βρετανία δεν τολμούν να εμφανιστούν πουθενά λόγω των απίστευτων καταγγελιών του γιού του Χάρι.

Ο πρόεδρος Πούτιν μόλις έμαθε την φτώχεια της εκδήλωσης και βλέποντας τον Ερντογάν ένα κουτσό άλογο που καταρρέει και θα του ζητά δισεκατομμύρια βοήθειας, αντί να αγοράζει όσα έταξε έστειλε τον Πρωθυπουργό Μισούστιν, ο οποίος εκφώνησε μια 2λεπτη ουδέτερη ομιλία. Ούτε καν τον Μεντβέντεφ.

Οι ΗΠΑ θα λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις…αύριο με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του προέδρου Μπάϊντεν.

Εκπρόσωπος της Ενωμένης Ευρώπης (Κομισιόν) ούτε για αστείο…

Έτσι όμως η κρατική ΕΡΤ (μακράν καλύτερη και σήμερα από τα ιδιωτικά σούργελα…) έκανε λιγότερες γκάφες. Μία ήταν που έδειχνε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να στέκεται αμήχανη και να μιλάει με κάποιον δίπλα της που φαινόταν κάτι σαν «επί του πρωτοκόλλου της».

Έτσι μας φαινόταν. Η ΕΡΤ έλεγε κάθε τόσο «η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχεται τον Πρωθυπουργό και τη σύζυγο του», «υποδέχεται τον Κάρολο και τη σύζυγο του»…Λέξη για τον διπλανό της Αικατερίνης…

Κάποια στιγμή η ΕΡΤ σύστησε ως…σύζυγο του Ρώσου πρωθυπουργού την…ωραιότατη μεταφράστρια του, η οποία αποχώρησε, όταν ο Ρώσος Πρωθυπουργός πήγε να φωτογραφηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον ψιλόλιγνο, με εμφανή σημάδια γυμναστικής κύρτωσης, που θεωρούσαμε ως «γιάπη επί του πρωτοκόλλου».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here