ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Έτσι σχεδίαζαν το ξεπούλημα 14 αεροδρομίων!!

0
245

Διαβάστε προσεκτικά τι έγραφαν λίγους μήνες πριν, τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο……για να καλύψουν, να ωραιοποιήσουν άλλο ένα ξεπούλημα, άλλο ένα έγκλημα κατά του δημοσίου αλλά κυρίως κατά του εθνικού συμφέροντος της χώρας μας!

«Προσφορά-έκπληξη ύψους 1,4 δις ευρώ έλαβε το ΤΑΙΠΕΔ, τον Νοε. 2014, από την Ελληνογερμανική κοινοπραξία «Fraport- Slentel», στον διαγωνισμό για την παραχώρηση των 14 αεροδρομίων της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άλλοι δύο υποψήφιοι, δηλαδή η κοινοπραξία της «Γαλλικής Vinci – μαζί με την Άκτωρ Παραχωρήσεις», και της «ΜΕΤΚΑ – Corporation America» κατέβαλαν προσφορές μεταξύ 800 εκ. ευρώ και 960 εκατ. ευρώ, δηλαδή περίπου 30% κάτω από αυτήν της «Fraport- Slentel».

Σαν αποτέλεσμα, το συγκεκριμένο σχήμα έχει σαφές προβάδισμα έναντι των άλλων δύο υποψηφίων στη διεκδίκηση της 40ετούς παραχώρησης των 14 αεροδρομίων προς 100.000.000,00 ευρώ το ένα!!…..και στο ΤΑΙΠΕΔ…..είχαν ανοίξει σαμπάνιες, αφού η προσφορά ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.»

Ας δούμε όμως για ποιά αεροδρόμια μιλάγανε…ποια ήταν τα προς πώληση αεροδρόμια πατώντας ΕΔΩ…..

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Προσέξατε όλες τις προηγούμενες μέρες τα συγκεκριμένα «ρεπορτάζ» συγκεκριμένων ΜΜΕ, που με… πατριωτικό ενδιαφέρον προσπαθούσαν να πείσουν ότι «εντάξει ρε παιδί μου, ας πάει στο Eurogroup η κυβέρνηση με μια ιδιωτικοποίηση και θα τα βρει με τους εταίρους, αλλά ας παρουσιάσει μια ιδιωτικοποίηση επιτέλους»!

Ξέρετε ποια ιδιωτικοποίηση εννοούσαν; Μα…..αυτή των 14 αεροδρομίων, η οποία είχε κατ’ αρχήν δοθεί στους Γερμανούς απ’ την προηγούμενη κυβέρνηση!

Είπατε τίποτα για τις…..άδολες απόψεις τους;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here