ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ: Ο Μητσοτάκης δέχθηκε Δημοσίως το αίτημα για «Kazan-Kazan» του Ερντογάν.

0
487

-Καταλάβατε γιατί τόσους μήνες έχουν αφήσει το Oruc Reis να κάνει βόλτες ανενόχλητο, απλά παρακολουθώντας «τόσο όσο» απλά για να τα προσχήματα;

-Καταλάβατε γιατί ακύρωσε την αμυντική συνδρομή από την Γαλλία που είχε ετοιμάσει το καλοκαίρι ο Νίκος Δένδιας;

-Καταλάβατε γιατί άφησε εκτός και μόνη της την Κύπρο από την συμφωνία για την ΑΟΖ με την Αίγυπτο, χωρίς καν να ενημερώσει πάλι τον Νίκο Δένδια, ενώ επί 5 χρόνια Τσίπρας-Αναστασιάδης-Αλ Σίσι προετοίμαζαν συμφωνία και με τις τρεις χώρες;

-Καταλάβατε γιατί δεν καταθέσαμε φέτος στεφάνι στα Ίμια;

-Καταλάβατε;

Την δήλωση μάλιστα ότι συμφωνεί με την πάγια απαίτηση του Ερντογάν για «Kazan-Kazan» την έκανε σε διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο για να το δει όλη η παγκόσμια κοινότητα.

Δεν ήταν απλή δήλωση για το εσωτερικό της Ελλάδας, ήταν Δημόσιο κάλεσμα στον Ερντογάν να συνεχίσει τις παραβιάσεις. Γιατί να σταματήσει άλλωστε αφού φαίνεται ότι Ελλάδα υποχωρεί στις θέσεις της Τουρκίας για «Kazan-Kazan»;

«Υπάρχουν περισσότερα να κερδίσουμε ψάχνοντας για «win-win» λύσεις από το να επενδύουμε στη σύγκρουση και στην αντιπαράθεση»…είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πάγιο, από το 2013, αίτημα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για «Kazan-Kazan» λύση στο Αιγαίο  φαίνεται πως αποδέχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς χρησιμοποίησε αυτή ακριβώς τη φράση (στα αγγλικά, «win-win») σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News Arabia.

«Δεν χρειαζόμαστε έναν σεισμό για να μας θυμίσει πως είμαστε γείτονες και μένουμε δίπλα δίπλα. Υπάρχουν περισσότερα να κερδίσουμε ψάχνοντας για «win-win»  λύσεις από το να επενδύουμε στη σύγκρουση και στην αντιπαράθεση»…είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Δείτε τι ακριβώς είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

Υ.Γ. Τσιφλίκι των τούρκων η Ελλάδα! Μπαίνουν και κάνουν ότι θέλουν!

Δρουν ανεξέλεγκτα σαν να μην έχει σύνορα η Ελλάδα. Μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν και με όποιο τρόπο θέλουν.

Χαρακτηριστική περίπτωση η υπόθεση της σύλληψης τεσσάρων Τούρκων στη Μυτιλήνη, δύο που έφθασαν από τα τουρκικά παράλια και δύο που βρίσκονταν ήδη στο νησί.

Η υπόθεση ήταν από την αρχή περίεργη και εξελίσσεται σε θρίλερ, με τη συμμετοχή στις έρευνες και της ΕΥΠ, εκτός από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης. Ένα κρίσιμο στοιχείο της όλης ιστορίας και για το οποίο θα πρέπει να ζητηθούν εξηγήσεις, είναι η ευκολία με την οποία κινούνται οι Τούρκοι στην Ελλάδα και πραγματοποιούν «αποβατικές» επιχειρήσεις, χωρίς να υπολογίζουν τις Ελληνικές Αρχές.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here