Εθνικός Ξεπεσμός…του Δημήτρη Μ.

0
418

Έχουμε προγόνους που έδωσαν τη γνώση σε όλο τον κόσμο.

Έχουμε προγόνους που έδωσαν μάχες ενάντια σε βάρβαρους, οι οποίοι αν είχαν επικρατήσει ο σημερινός κόσμος θα ήταν εντελώς διαφορετικός.

Έχουμε προγόνους που έδωσαν τις ζωές τους σε επαναστάσεις ενάντια σε βάρβαρους, όπως οι Τούρκοι, για να υπάρχουμε εμείς σήμερα.

Έχουμε προγόνους που έδωσαν μάχες για την ελευθερία από βάρβαρους κατακτητές, όπως οι Γερμανό-Τούρκο-Ναζί στους δύο ΠΠ.

Έχουμε και απόγονους Εφιαλτών και κάθε λογής Σημιτο-Υβρίδια σε όλο το πολιτικό φάσμα, οι οποίοι συνεχώς προσβάλλουν την εθνική μας συνείδηση με συνεχείς υποχωρήσεις.

Φτάσαμε στο σημείο να γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από το 1821 με καμία Ξένη παρουσία Αρχηγού Κράτους, εκτός του Κύπριου κ. Αναστασιάδη, αλλά παρόντα τον Διάδοχο του Βρετανικού θρόνου, ο οποίος θρόνος έχει ακόμα σφραγισμένα τα αρχεία της περιόδου της δολοφονίας του Καποδίστρια!

Και όλως τυχαίως (!) Αγγλικό περιοδικό εξευτελίζει τη χώρα με εξώφυλλο στο οποίο φιγουράρει ο γυμνόστηθος τουρίστας Πρωθυπουργός να παρακολουθεί ανήμπορος τα τεκταινόμενα της Νέο-Ναζιστικής Γερμανικής Ηγεσίας της ΕΕ.

Και φτάσαμε στο έσχατο σημείο, ανήμερα της επετείου των 200 χρόνων της Εθνικής μας εορτής, ο «μακεδονομάχος» Μωυσής να δέχεται την πλήρη διαπόμπευση της χώρας στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, με νέα μέτρα που ποτέ δεν λαμβάνονται αλλά «δαγκώνουν», ενάντια στην Τουρκία, τον προσεχή Ιούνιο!

Δεν έχει πάτο το βαρέλι με τον Εθνικό ξεπεσμό…

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here