ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ: Σχεδόν διπλάσια η χιονόπτωση το 2008…αλλά τότε οι δρόμοι έμειναν ανοιχτοί!

0
317

Καταρρέουν με πάταγο τα ψέματα της κυβέρνησης, της περιφέρειας, του αποτυχημένου «επιτελικού κράτους» και όλων των επιτελών του Πρωθυπουργού.

Κυρίως όμως αποδεικνύεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανίκανος να διαχειριστεί το οτιδήποτε και οδηγεί την Ελλάδα από τραγωδία σε τραγωδία, επιστρατεύοντάς εκτός από τις ειδικές δυνάμεις για να καλύψουν την ανικανότητά του, την υπεροπλία που διαθέτει στα εξαγορασμένα media για να επιβιώσει και να εξαπατήσει τους Έλληνες.

Σε άρθρο που υπογράφουν στην ιστοσελίδα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, meteo.gr, οι μετεωρολόγοι Κ. Λαγουβάρδος, Β. Κοτρώνη, Σ. Ντάφης και Χ. Πετρόπουλος παραθέτουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η «Ελπίδα» δεν έφερε το περισσότερο χιόνι στην Αττική, ήταν πολύ ηπιότερη από την αντίστοιχη χιονόπτωση του 2008 και αφήνουν αιχμές για την κρατική ανικανότητα.

Η ανάλυση-Καταπέλτης των επιστημόνων, διαψεύδει τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης.

Μιλάμε για μία ανάλυση η οποία οπωσδήποτε πρέπει να ληφθεί υπόψη από την Ελληνική δικαιοσύνη η οποία διερευνά τις ευθύνες για τις τραγικές στιγμές που έζησαν χιλιάδες Έλληνες.

Η σύγκριση των καιρικών φαινομένων που ζήσαμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα με αυτά του Φεβρουαρίου του 2008, είναι συντριπτική.

Η χρονική διάρκεια χιονόπτωσης της «Ελπίδας» ήταν σχεδόν η μισή από την αντίστοιχη χιονόπτωση του 2008. 18 ώρες το 2022, 30 ώρες το 2008!

Το ύψος του χιονιού αντιστοίχως ήταν 20 εκατοστά το 2022, ενώ το 2008 έφτασε τα 25 εκατοστά!

Εκεί όμως που το ψέμα της κυβέρνησης γίνεται εγκληματικό, είναι στην μέση θερμοκρασία του φαινομένου. Ενώ για την «Ελπίδα», η θερμοκρασία έπεσε στους -0,2 Βαθμούς Κελσίου, στην θεομηνία του 2008, κατακρημνίστηκε στους -5 βαθμούς Κελσίου!

Υ.Γ. Επί Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Προκόπης Παυλόπουλος, Γιάννης Σγουρός και Παναγιώτης Φούρλας είχαν κρατήσει την Αθήνα όρθια με δυσμενέστερες καιρικές συνθήκες!

Καταρρέουν με πάταγο τα ψέματα της κυβέρνησης, της περιφέρειας, του αποτυχημένου «επιτελικού κράτους» και όλων των επιτελών του πρωθυπουργού.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here