Εκάλη: «Εντός του διμήνου Ιουνίου-Ιουλίου 2016 οι συνδέσεις αποχέτευσης»

0
362

Τέλη Μαΐου αναμενόταν η έναρξη της εργολαβίας συνδέσεων ακινήτων στην Εκάλη με το δίκτυο αποχέτευσης, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα απαντάει ο αντιδήμαρχος Εκάλης και Πολιτικής Προστασίας, Δημήτριος Λιανός, σε σχετική αναφορά του Συνηγόρου του Πολίτη προς τον Δήμο Κηφισιάς.

Υπενθυμίζεται ότι η αναφορά του Συνηγόρου του Πολίτη έγινε έπειτα από αίτημα του δημότη κ. Μάνου Μαρκεσίνη, για απαλλαγή του από την καταβολή τελών αποχέτευσης ΕΥΔΑΠ έτους 2014, λόγω μη σύνδεσης του ακινήτου του στο δίκτυο αποχέτευσης.

Η απάντηση του κ. Δημήτρη Λιανού:

«Θέμα: «Αίτημα απαλλαγής από καταβολή τελών αποχέτευσης έτους 2014 λόγω μη σύνδεσης ακινήτου, επί της οδού Γ. Βλάχου 6 στη Δ.Ε. Εκάλης, στο δίκτυο αποχέτευσης με υπαιτιότητα του Δήμου Κηφισιάς».

Σε απάντηση του παραπάνω σχετικού σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος μας στο Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2015 είχε εντάξει τα έργα «43η Κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων» και «44η Κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων», κατασκευής συνδέσεων ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης.

Και τα δυο έργα δημοπρατήθηκαν εντός του έτους 2015 και λόγω ενστάσεων, προσφυγών, καθυστέρησαν στη συμβασιοποίησή τους.

Έως την 30/5/2016 επίκειται η έναρξη της εργολαβίας «44η Κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων» και η υπηρεσία μας θα φροντίσει να συμπεριληφθεί η εν λόγω σύνδεση στις πλέον επείγουσες που θα πραγματοποιηθούν εντός του διμήνου Ιουνίου – Ιουλίου 2016.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here