Εκατομμύρια Ξαναμοιράζει σε ΜΜΕ η ΝΔ για τα εμβόλια με…λίστα Πλεύρη.

0
296

Έχει πάρει το…κολάι η κυβέρνηση Μητσοτάκη στη ροή διαφημιστικού χρήματος για επικοινωνιακούς λόγους και κινείται από «λίστα Πέτσα» σε λίστες γενικώς και ειδικώς με …πανδημικό χαρακτήρα.

Αυτή τη φορά έχει σειρά η….λίστα Πλεύρη, με εκροή από τον κρατικό κορβανά ποσού 4.960.000 ευρώ για καμπάνια «διαμόρφωσης θετικής πεποίθησης και ενεργού συμμετοχής των πολιτών στον εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού COVID-19».

Έχουν χαθεί ζωές από την πανδημία και η κυβέρνηση της ΝΔ βαυκαλίζεται ότι έκανε ότι μπορούσε(!) για την πρόληψη και τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, αν και από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 18.067 θάνατοι και με την πολιτική της οδήγησε στο να είναι σχετικά χαμηλά τα ποσοστά εμβολιασμών, ιδιαίτερα στους πολίτες άνω των 60 ετών.

Έχουν περάσει κοντά δύο χρόνια από την αρχή της πανδημίας και έχουν δαπανηθεί δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ για καμπάνιες ενημέρωσης.

Οι αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για αδιαφάνεια δεν πτοούν τους γαλάζιους επιτελείς που σπέρνουν αφειδώς κονδύλια για καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του Covid19.

Παράλληλα, χωρίς ενδοιασμούς η κυβέρνηση Μητσοτάκη διαιωνίζει τη λογική του «αντιτίμου» για μηνύματα υγειονομικής σημασίας και προστασίας του δημόσιου συμφέροντος – χωρίς να ξεκαθαρίζεται μια και καλή θεσμικά ότι τέτοιου είδους μηνύματα θα γίνονται από τηλεοπτικά και λοιπά ΜΜΕ δωρεάν και υποχρεωτικά. 

Συνεχίστε την ανάγνωση στην ΠΗΓΗ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here