Εκλογές εντός του 2017-Είναι η τελευταία ελπίδα σωτηρίας του «μαύρου μετώπου»!

0
181

Η έσχατη ελπίδα είναι πλέον οι εκλογές, άμεσα στους πρώτους μήνες του 2017 και μάλιστα πριν λήξει η «διορία» της λίστας ώστε οι βουλευτές που θα εκλεγούν να είναι απολύτως ελεγχόμενοι. Όσο καθυστερούν και παρατείνονται προς το 2019 όλο και περισσότεροι θα βρίσκονται σε πιο δεινή θέση.

Ο λόγος είναι ότι μέσα στο 2017 είναι πλέον στο εδώλιο όλα τα μεγάλα σκάνδαλα που είχαν μπει στο συρτάρι από το 2009.

Οι εκλογές είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν πριν την ημερομηνία ορόσημο της εκλογής με λίστα.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που σύσσωμο το «μαύρο μέτωπο» δίνει αγώνα μέχρις εσχάτων ώστε να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές το ταχύτερο δυνατόν.

Βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες μια «εθνική ομοψυχία» Σόιμπλε, Μητσοτάκη, εκδοτικών συγκροτημάτων αλλά και της ελάσσονος αντιπολίτευσης είτε του ΠΑΣΟΚ, είτε του Ποταμιού που προσβλέπει σε μετεκλογική συνεργασία με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!

Εντός του 2017 έχουμε την:

-την δίκη του Ερρίκος Ντυνάν που ακουμπάει πολιτικούς

-τους φακέλους που έχει στείλει στον Εισαγγελέα ο Παύλος Πολάκης για τα μαύρα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ και του ΟΚΑΝΑ

το φάκελο για την NOVARTIS στον οποίος με ονόματα πέντε (5)! Υπουργών Υγείας με ζημία στους Έλληνες φορολογούμενους 4δις

-την δίκη του Σταύρου Ψυχάρη

-την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ που αγγίζει ξένες δυνάμεις και συμφέροντα (επιστράτευσαν και τους Financial Times για να καλύψουν τον Ανδρέα Γεωργίου)

-και φυσικά τις εν εξελίξει δίκες Siemens/Υποβρυχίων/ΟΤΕ κτλ

Μετά από δυο χρόνια αμείλικτου πολέμου και του σχεδίου της «παρένθεσης» η δικαιοσύνη για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες αρχίζει να λειτουργεί αποτελεσματικά για κάποιους, που για έναν μυστήριο λόγο, ήταν στο απυρόβλητο και αυτό φέρνει σε πολύ δεινή θέση πολλά από τα μεγάλα πολιτικά ονόματα της μεταπολίτευσης αλλά και τους συνεργούς τους.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here