Εκλογική συντριβή του εκλεκτού του Μαξίμου Χιωτάκη.

0
278

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» ημερομηνίας 27/05/2014, ο απερχόμενος Δήμαρχος Κηφισιάς, με 12 χρόνια θητεία στον δημαρχιακό θώκο, είχε δημιουργήσει κράτος εν κράτει στα βόρεια προάστια και με περίσσια αλαζονεία αυτοδιαφημιζόταν ως «ο κουμπάρος του πρωθυπουργού». Η σύζυγος του Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία, τον είχε παντρέψει στον πρώτο του γάμο.

Ο Χιωτάκης από την ώρα που πήγε στον 2ο γύρο, κατάλαβε ότι όλα ήταν «ανοικτά» και προ μιας μεγάλης ήττας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Ελληνικής Αυγής Καπάτσος, με το 5% που πήρε του στέρησε την εκλογή της πρώτης Κυριακής.

Ο Θωμάκος που εξελέγη Δήμαρχος κατάφερε να συγκεντρώσει όλη την Κηφισιά με το μέρος του, αφού η αλαζονεία του απερχόμενου Δημάρχου ήταν το κύριο χαρακτηριστικό που τον είχε «βάλει» απέναντι σε όλους τους συνδυασμούς.

Ο Θωμάκος είναι ένας έντιμος πολιτικός και κατάγεται από δεξιά οικογένεια. Υπήρξε κατά το παρελθόν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επί δημαρχίας Χιωτάκη αλλά αυτά που έβλεπε γύρω του τον ανάγκασαν να απομακρυνθεί από την Διοίκηση.

Αυτό που τώρα φοβάται ο Νίκος Χιωτάκης είναι ο εισαγγελέας, αφού η πόλη βοά από σκάνδαλα για τα οποία ο Θωμάκος έχει υποσχεθεί ότι θα τα στείλει στον εισαγγελέα.

Σήμερα βρίσκονται σε εκκρεμότητα περισσότερες από 40 δικογραφίες σε βάρος του!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here