ΕΚΤΑΚΤΟ – Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Βάρσος με το θρυλικό ζαχαροπλαστείο στην Κηφισιά.

0
571

Την είδηση έκανε γνωστή ο Εμπορικός Σύλλογος Κηφισιάς, εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη των μελών του για την απώλεια του Βασίλη Βάρσου και συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Όπως επισημαίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κηφισιάς, ο Βασίλης Βάρσος «υπήρξε γνωστός και αγαπητός στην Κηφισιώτικη οικογένεια», ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας, ένας υπέροχος οικογενειάρχης και ένας αγαπητός συμπολίτης.

Συλλυπητήρια του Δήμου Κηφισιάς για τον θάνατο του  Βασίλη Βάρσου

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τα  συλλυπητήρια τους για την απώλεια του συμπολίτη μας, επιτυχημένου επιχειρηματία Βασίλη Βάρσου.

Το όνομα του συνώνυμο της Κηφισιάς, συνδεδεμένο με την επιχειρηματική δραστηριότητα της πόλης. Ο Βασίλης Βάρσος μαζί με τον αδελφό του Γιώργο διαχειρίζονταν επί δεκαετίες την οικογενειακή επιχείρηση «Βάρσος» (1892) συνεχίζοντας την παράδοση και εισάγοντας καινοτομίες στην παραγωγή των προϊόντων τους.

Σε πείσμα των καιρών η οικογένεια Βάρσου, διατηρεί τον «βράχο» της Κηφισιάς, το παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο «Βάρσος», ριζωμένο στην οδό Κασσαβέτη, στο κέντρο της πόλης μας.

Ο Βασίλης Βάρσος υπήρξε γνωστός στην Κηφισιώτικη κοινωνία, όχι μόνο για την πηγαία αγάπη του για την πόλη αλλά και την ενεργή συμμετοχή του στη διάσωση του παραδοσιακού κέντρου της Κηφισιάς.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here