ΕΚΤΑΚΤΟ: Απίστευτος Διασυρμός της Κυβέρνησης με την Προανακριτική για τον Νίκο Παππά!

0
326

Ο Καλογρίτσας τους έβαλε να κάνουν προανακριτική για να γλιτώσει τα 3 εκατομμύρια και τώρα τους χορεύει!

Σύμφωνα με το «thefaq.gr» :

Σε απίστευτο φιάσκο για τους εμπνευστές της, εξελίσσεται πλέον η πορεία της Προανακριτικής για το Νίκο Παππά, καθώς ο βασικός μάρτυρας και το «ατού» της πλειοψηφίας της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, πάνω στο οποίο βάσισαν το όλο αφήγημα των κατηγοριών κατά του πρώην υπουργού Νίκου Παππά, ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, ανέβαλε εκ νέου την κατάθεσή του στην Προανακριτική, επειδή βρίσκεται σε καραντίνα καθώς μετά τις παρενέργειες από το εμβόλιο, τώρα ήρθε σε επαφή και με επιβεβαιωμένο κρούσμα, όπως ενημερώνει επισήμως ο ΕΟΔΥ!

Η απροθυμία του εργολάβου να καταθέσει στην προανακριτική έχει δημιουργήσει ήδη βαρύ κλίμα στη «γαλάζια» Κοινοβουλευτική ομάδα, καθώς η σύσταση της επιτροπής βασίστηκε αποκλειστικά και μόνο στην υιοθέτηση των ισχυρισμών του, την ώρα μάλιστα που οι καταθέσεις των δύο πρώτων μαρτύρων έχουν φέρει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο για την πλειοψηφία της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, αφού δεν προέκυψε κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο για το Νίκο Παππά, ενώ αντίθετα στο κάδρο φαίνεται να μπαίνει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Ο ίδιος ο επιχειρηματίας θέλοντας να επιβάλλει τους δικούς του προσωπικούς όρους στην διαδικασία είχε προειδοποιήσει με εξώδικο, ΝΔ-ΚΙΝΑΛ πως αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά του, η Επιτροπή θα εξελιχθεί σε «φιάσκο παρωδία».

Το αποτέλεσμα ήταν η Επιτροπή να τον απειλήσει ακόμα και με βίαιη προσαγωγή, σε περίπτωση που δεν εμφανιζόταν αύριο Τετάρτη 5 Μαΐου, να καταθέσει.

Εντούτοις το μεσημέρι της Τρίτης, 4 Μαΐου έγινε γνωστό, πως σύμφωνα με βεβαίωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που εστάλη πριν από λίγο στον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Σταύρο Κελέτση από τον κ. Καλογρίτσα, ο τελευταίος βρίσκεται από τις 30.04.2021 σε καθεστώς καραντίνας, καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη για αύριο εξέταση του κ. Καλογρίτσα θα επαναπρογραμματιστεί μετά το πέρας της 14ημερης καραντίνας και η αυριανή συνεδρίαση αναβάλλεται, ενώ για την εξέλιξη αυτή έχουν ενημερωθεί ήδη οι εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών ομάδων.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

Υ.Γ. Νέα παρέμβαση του Κώστα Βαξεβάνη για Καλογρίτσα.

Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο πριν λίγο ο Κώστας Βαξεβάνης διασύρει την Κυβέρνηση για τις επιλογές της στο θέμα με τον Καλογρίτσα:

Μετά την ατυχία να έχει παρενέργειες από το εμβόλιο, ο Καλογρίτσας, όπως μας πληροφορεί ο Πρόεδρος της Προανακριτικής, είχε και την ατυχία να έρθει σε επαφή με κρούσμα. Πάλι δεν θέλει να καταθέσει. Τελικώς η ΝΔ είχε την ατυχία να έρθει σε επαφή με τον Καλογρίτσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here