ΕΚΤΑΚΤΟ: Επιχείρηση «καθαρά χέρια» βρίσκεται σε εξέλιξη!

0
305

Η επιχείρηση «καθαρά χέρια» βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στην πολιτική σκηνή παραλύοντας παράλληλα κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στη χρεοκοπημένη Ελλάδα.

Ο στόχος της επιχείρησης σύμφωνα με το Μαξίμου είναι να θέσει υπόλογους στη Δικαιοσύνη όλους τους κορυφαίους επιχειρηματικούς παράγοντες της χώρας που συνιστούν τον πυρήνα της διαπλοκής.

Τραπεζίτες, εργολάβοι δημοσίων έργων, προμηθευτές, καναλάρχες, εκδότες, οπλέμποροι, λαθρέμποροι καυσίμων, ακόμα και εκκλησιαστικοί παράγοντες συμπεριλαμβάνονται στους 280 φακέλους που έχει στα χέρια των κ.κ. Παναγιώτη Νικολούδη και Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Το μοναδικό πρόβλημα που πρέπει να λύσει η ομάδα που έχει αναλάβει να ξεκαθαρίσει τις υποθέσεις του παρελθόντος είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα αδικήματα έχουν παραγραφεί.

Πάντως, το αδίκημα για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος είναι διαρκές και δεν υπόκειται σε παραγραφή!!

Το Μαξίμου, από την πλευρά του κάνει λόγο για συλλήψεις και διώξεις που θα γίνουν πρωτοσέλιδα…..προσφέροντας έτσι στον εξαθλιωμένο λαό «άρτο και ικανοποίηση», στην εναγώνια προσπάθειά του να δείξει ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να πατάξει τη διαφθορά και το σάπιο διαπλεκόμενο σύστημα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here