ΕΚΤΑΚΤΟ- Ξεκίνησε το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Ασφαλής Πόλη» στον Δήμο Κηφισιάς.

0
712

Ξεκίνησαν οι βραδινές περιπολίες φύλαξης στον Δήμο Κηφισιάς. Πέντε οχήματα και πεζές περιπολίες ενισχύουν την ασφάλεια.

Για πρώτη φορά στον Δήμο Κηφισιάς εφαρμόζεται πρόγραμμα περιπολιών για την ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Ασφαλής Πόλη» ξεκίνησε να λειτουργεί στον Δήμο μας, την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 και αποτελεί σημαντικό προνόμιο των κατοίκων της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης.

Ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει να πρωτοπορεί, αφού περιλαμβάνεται στους ελάχιστους δήμους της Αττικής που εφαρμόζουν το πρόγραμμα βραδινών περιπολιών.

Πέντε περιπολικά αυτοκίνητα και το προσωπικό που τα στελεχώνει πραγματοποιούν περιπολίες σε όλες τις συνοικίες του Δήμου κατά τις βραδινές ώρες και συγκεκριμένα από 22:00 έως 06:00. Επιπλέον πεζοί φρουροί φυλάσσουν γειτονιές και πάρκα.

Οι περιπολίες πραγματοποιούνται σε όλες τις περιοχές του Δήμου με πρόγραμμα το οποίο αναμορφώνεται και επαναπροσδιορίζεται καθημερινά.

Για την ιδιωτική εταιρία φύλαξης έχουν ενημερωθεί οι Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων Τροχαίας και Ασφάλειας προκειμένου η συνδρομή των ιδιωτικών πεζών φρουρών να λειτουργήσει επικουρικά στην πάταξη παραβάσεων και παραβατικών ενεργειών στον Δήμο μας.

Οι πολίτες οι οποίοι αντιλαμβάνονται πως δημιουργείται απειλή για την περιουσία ή τη ζωή τους μπορούν να επικοινωνούν:

– στην Άμεσο Δράση της ΕΛ.ΑΣ.:  Τηλέφωνο 100

– στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς: Τηλέφωνο 2106234450

– στο Κέντρο Λήψεων Σημάτων και Εικόνας της εταιρίας φύλαξης: Τηλέφωνο  2111900911.

Σε περίπτωση αναγγελίας κινδύνου, το Κέντρο στέλνει στο σημείο τα κοντινότερα ιδιωτικά περιπολικά που είναι σε περιπολία (μέσω GPS) και ειδοποιείται και η αστυνομία.

Πρόγραμμα βραδινών περιπολιών στον Δήμο Κηφισιάς

Ξεκίνησαν οι βραδινές περιπολίες φύλαξης στον Δήμο ΚηφισιάςΠέντε οχήματα και πεζές περιπολίες ενισχύουν την ασφάλειαΓια πρώτη φορά στον Δήμο Κηφισιάς εφαρμόζεται πρόγραμμα περιπολιών για την ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών.Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Ασφαλής Πόλη» ξεκίνησε να λειτουργεί στον Δήμο μας, την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 και αποτελεί σημαντικό προνόμιο των κατοίκων της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης.Ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει να πρωτοπορεί, αφού περιλαμβάνεται στους ελάχιστους δήμους της Αττικής που εφαρμόζουν το πρόγραμμα βραδινών περιπολιών. Πέντε περιπολικά αυτοκίνητα και το προσωπικό που τα στελεχώνει πραγματοποιούν περιπολίες σε όλες τις συνοικίες του Δήμου κατά τις βραδινές ώρες και συγκεκριμένα από 22:00 έως 06:00. Επιπλέον πεζοί φρουροί φυλάσσουν γειτονιές και πάρκα.Οι περιπολίες πραγματοποιούνται σε όλες τις περιοχές του Δήμου με πρόγραμμα το οποίο αναμορφώνεται και επαναπροσδιορίζεται καθημερινά.Για την ιδιωτική εταιρία φύλαξης έχουν ενημερωθεί οι Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων Τροχαίας και Ασφάλειας προκειμένου η συνδρομή των ιδιωτικών πεζών φρουρών να λειτουργήσει επικουρικά στην πάταξη παραβάσεων και παραβατικών ενεργειών στον Δήμο μας.Οι πολίτες οι οποίοι αντιλαμβάνονται πως δημιουργείται απειλή για την περιουσία ή τη ζωή τους μπορούν να επικοινωνούν:- στην Άμεσο Δράση της ΕΛ.ΑΣ. (100) – στο Αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς τηλ. 2106234450 – στο Κέντρο Λήψεων Σημάτων και Εικόνας της εταιρίας φύλαξης: τηλ 2111900911. Σε περίπτωση αναγγελίας κινδύνου, το Κέντρο στέλνει στο σημείο τα κοντινότερα ιδιωτικά περιπολικά που είναι σε περιπολία (μέσω GPS) και ειδοποιείται και η αστυνομία.

Gepostet von Δήμος Κηφισιάς am Sonntag, 21. Juli 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ: O Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος για το πρόγραμμα «Ασφαλής Πόλη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here