ΕΚΤΑΚΤΟ: Ομπάμα vs Μέρκελ: «Δεν θα διαλύσεις το δυτικό σύστημα ασφαλείας»!!

0
218

Αποφασισμένος είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, να εφαρμόσει σκληρή πολιτική απέναντι στην Άνγκελα Μέρκελ ώστε να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στην εξωτερική πολιτική και Άμυνα της ΕΕ, και το πρώτο βήμα θα είναι να δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος πριν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος!

Μία έκθεση που θα δείχνει με σαφή τρόπο ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο, στηρίζοντας τις ελληνικές απόψεις! Χαρακτηριστικό είναι ότι στο εσωτερικό του ΔΝΤ έγινε ο κακός χαμός ανάμεσα στους εκπροσώπους ΗΠΑ και Γερμανίας!

Ο Μ.Ομπάμα λαμβάνει επικρίσεις και πληροφορίες ότι η Καγκελάριος με τη στάση της οδηγεί τα πράγματα σε ολική ρήξη με την Ελλάδα με άγνωστες προεκτάσεις, αφού γνωρίζει τις γεωπολιτικές επιπτώσεις του ελληνικού ζητήματος. 

Μάλιστα, οι σύμβουλοί του τονίζουν ότι «δεν μπορεί η Καγκελάριος να διαλύσει το δυτικό σύστημα ασφαλείας όπως αυτό οικοδομήθηκε από το 1945 και μετά».

Ο Αμερικάνος πρόεδρος ενημερώνεται καθημερινά σχεδόν το τελευταίο διάστημα από συμβούλους του και επιτροπές όχι μόνο για τα οικονομικά της χώρας μας και της Ευρωζώνης, αλλά και για τις γεωστρατηγικές και γεωπολιτικές συνέπειες που μπορεί να έχει ένα Grexit.

Ο Μπαράκ Ομπάμα φέρεται να έχει καταλήξει στο συμπέρασμα από την ενημέρωση που έχει από τους συμβούλους του, ότι η Γερμανία και κυρίως το δίδυμο Μέρκελ-Σόιμπλε ευθύνεται για το ότι το ελληνικό πρόβλημα παραμένει ακόμη άλυτο, δημιουργώντας αρνητικότατες εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά δημιουργώντας και συνθήκες αστάθειας στην ευαίσθητη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ και την έκθεση του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος που ήρθε στο φως πριν το δημοψήφισμα πατώντας ΕΔΩ……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here