ΕΚΤΑΚΤΟ-Παρέμβαση της αστυνομίας σε μπαρ στην Κηφισιά μετά από take away κοκτέιλ-πάρτι.

0
451

Μεγάλος χαμός έγινε όταν στις 05/05/2020 και ώρα 18.00 άνοιξε το γνωστό μπαρ RECIPE στην Κηφισιά για να πουλήσει ποτά take away.

Συνωστισμός δημιουργήθηκε έξω από το εν λόγω μπαρ στην Κηφισιά την ώρα που οι συστάσεις των ειδικών για την αποφυγή τέτοιων φαινομένων που ευνοούν τη μετάδοση και διασπορά του κορωνοϊού είναι συνεχείς.

Το συγκεκριμένο μπαρ σέρβιρε take away ποτά, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα, όταν αυτό έγινε γνωστό, να συγκεντρωθεί πολύς κόσμος.

Η ουρά μάλιστα για ποτό είχε φθάσει περίπου τα 20 λεπτά, από γόνους καλών οικογενειών, ακόμη και οικογενειών με πολιτικά δεσμά με την Κυβέρνηση, οι οποίοι πρωτοστάτησαν κάνοντας την δίκη τους επανάσταση ενάντια στα μέτρα προστασίας.

Όσοι έπαιρναν μάλιστα τα ποτά τους (κοκτέιλ σε πλαστικό ποτήρι) κάθονταν ανά παρέες πάνω στην πρασιά του μαγαζιού για να τα απολαύσουν και άκουγαν μουσική από μεγάφωνα.

Κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου που επισκέφτηκε την επιχείρηση και έκανε τις δέουσες  συστάσεις στον ιδιοκτήτη,  δεν εισακούσθηκε.

Τελικά  παρενέβη  η  Αστυνομία γύρω στις 23.00, η οποία αφού διάλυσε τους θαμώνες, σφράγισε και το μαγαζί. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, αναζήτησαν και τον υπεύθυνο του μπαρ.

Ανάλογα περιστατικά παρατηρήθηκαν και στη συνοικία Παλαιών στον Βόλο ενώ την παρέμβαση της αστυνομίας προκάλεσε αυτοσχέδιο πάρτι στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συμπεριφορά των ιδιοκτητών του καταστήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here