ΕΚΤΑΚΤΟ-Χάνουν ξαφνικά την μπάλα με τις μειώσεις μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

0
705

Τα έχουν κάνει μπάχαλο την ώρα που η χώρα ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Ο Χρήστος Σταϊκουρας σε συνέντευξη στον ΑΝΤ1, αφού αρχικά είπε πως τώρα δεν υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πρόσθεσε όμως ότι δεν αποκλείεται αν η κατάσταση της οικονομίας γίνει πολύ άσχημη.

«Με τα δεδομένα που έχουμε, δεν υπάρχει στο τραπέζι και δεν τίθεται ζήτημα μείωσης των αποδοχών στο Δημόσιο, όμως ουδείς ξέρει πότε θα τελειώσει η κρίση και ποια μέτρα θα απαιτηθούν. Κανείς στον κόσμο δεν ξέρει πότε θα τελειώσει αυτή η κρίση, εμείς πήραμε αυτήν την στιγμή μέτρα με ορίζοντα διμήνου»…είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Και όλα αυτά την στιγμή που η Kυβέρνηση σκορπάει αδικαιολόγητα λεφτά για επικοινωνιακούς σκοπούς: Κορωνοϊος: Μοιράζουν ζεστά 11.000.000 ευρώ για επικοινωνιακή διαχείριση.

Και βέβαια για να βολευτούν τα ίδια τα κόμματα: ΕΚΤΑΚΤΟ Δίνουν 13.500.000 ευρώ στα κόμματα μέσα στην αναμπουμπούλα του Κορωνοϊού.

Υ.Γ. Όσοι κάνουν ρεμούλες την εποχή της πανδημίας, πρέπει να αντιμετωπιστούν όπως οι μαυραγορίτες την κατοχή.

Οι καταγγελίες της εφημερίδας Ντοκουμέντο είναι πολύ σοβαρές. Εάν ισχύουν, πολιτικοί και επιχειρηματικοί αυτουργοί θα πρέπει να αντιμετωπιστούν όπως ακριβώς οι μαυραγορίτες στην κατοχή.

Και μην γελιούνται. Εάν στα πλαίσια της ρεμούλας είναι και τα εκατομμύρια που δίνονται σκανδαλωδώς σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, και οι μαυραγορίτες τότε νόμιζαν πως θα γλυτώσουν επειδή τάιζαν τους Γερμανούς λοχαγούς.

Να θυμούνται ότι η πανδημία δεν θα διαρκέσει για πάντα και όσοι έφαγαν δημόσιο χρήμα την ώρα που η κοινωνία και η οικονομία καταρρέει, δεν πρόκειται να γλιτώσουν.

Υ.Γ.1. «Βόμβα»: Η κυβέρνηση σχεδιάζει 60% κούρεμα στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων μέχρι να τελειώσει η πανδημία.

Σε μια αποκάλυψη βόμβα προχωρά η εφημερίδα «Το Παρόν» που κυκλοφορεί αύριο. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας η κυβέρνηση σχεδιάζει 60% κούρεμα στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων μέχρι να τελειώσει η πανδημία.

Θα εξαιρεθούν οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, γιατροί και νοσοκομειακοί.

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν σχεδιασμό που πρόκειται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here