Εκτοξεύτηκαν τα χρέη της Ν.Δ. στα 309 εκατομμύρια €…και δεν κουνιέται φύλλο!

0
543

Μην αναρωτιέστε γιατί τα αποτελέσματα στην οικονομία είναι καταστροφικά, πολύ πριν την έλευση του κορωνοϊού τον οποίο σήμερα τον χρησιμοποιούν ως πρόσχημα για να καλύψουν την καταστροφή που έχουν επιφέρει. Η οποία αποτυπώθηκε στην έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος για το πρώτο δίμηνο του 2020.

Ο κύριος Μητσοτάκης είχε προλάβει να καταστρέψει και το κόμμα αφού επί των ημερών του τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας έχουν πραγματικά σπάσει κάθε ρεκόρ. Ίσως και Παγκόσμιο ρεκόρ φεσιού σε τράπεζες.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ισολογισμό της Νέας Δημοκρατίας, καταρρέει ακόμα ένα αφήγημα του κύριου Μητσοτάκη ο οποίος όταν είχε αναλάβει το κόμμα υποσχόταν ότι θα έβαζε τάξη στα οικονομικά. Όπως βλέπουμε, έχει γίνει το ακριβώς αντίθετο. Και είναι πλέον εξοργιστική η σιωπή των ελεγκτικών αρχών.

Οι δήθεν άριστοι, αποδεικνύονται άχρηστοι και επικίνδυνοι. Το πλιάτσικο πλέον στα δημόσια ταμεία, διότι ας μην ξεχνάμε ότι οι τράπεζες έχουν ανά-κεφαλαιοποιηθεί με το δικό μας χρήμα, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Σπάζοντας ακόμα και το αρνητικό ρεκόρ που είχε καταγράψει πάλι ο κύριος Μητσοτάκης το 2019.

Και αυτός είναι ο λόγος που μοιράζουν δεκάδες εκατομμύρια στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για να έχουν την πλήρη επικοινωνιακή ασυλία. Εάν κάποιος δεν βάλει φρένο στην πορεία για την καταστροφή, δεν θα έχουμε μόνο οικονομικά δεινά, αλλά είναι βέβαιον ότι θα ζήσουμε και εθνικές περιπέτειες.

Πηγή Olympia.gr

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here