Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: «Παράδειγμα βλακείας ο Άδωνις Γεωργιάδης»

0
229

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε σήμερα η διεθνούς φήμης βυζαντινολόγος Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, του Στέλιου Σταυρίδη αλλά και του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Σε δηλώσεις της στην ραδιοφωνική εκπομπή «Γιάφκα» του Σπύρου Χαριτάτου στον Alpha 9.89, η κ. Αρβελέρ χαρακτήρισε «βλάκα» τον πρώην πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ και αναφερόμενη στην επίμαχη πτήση στο λίαρ τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη είπε: «Ήταν φίλος με αυτούς με τους οποίους έκανε τη σύμβαση; Αν ήταν, είναι κακό. Είναι βλάκας».

Όσον αφορά στον υπουργό Υγείας η κ. Αρβελέρ τον αποκάλεσε «παράδειγμα βλακείας» καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «υπουργώ σημαίνει υπηρετώ».

«Όλοι προσπαθούν για την πάρτη τους, βρισκόμαστε στην Ελλάδα περισσότερο απ' ότι στην Ευρώπη», συμπλήρωσε.

Η γνωστή βυζαντινολόγος άφησε αιχμές και κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου, σχολιάζοντας την γνωστή δήλωσή του «όλοι μαζί τα φάγαμε».

«Δεν τα φάγαμε όλοι όπως είπε κάποιος», δήλωσε η κ. Αρβελέρ αλλά εξέφρασε την άποψή της ότι «φταίμε όλοι ως μέλη μιας κοινωνίας».

Σχολιάζοντας τη Χρυσή Αυγή, είπε ενδεικτικά: «Η ΧΑ για μένα είναι η πτώση του κάθε ελληνικού πολιτισμού».

Τέλος, η γνωστή βυζαντινολόγος αναφέρθηκε και στον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη και τις φωτογραφίες της σορού που δημοσιεύθηκαν από μερίδα των ΜΜΕ, σημειώνοντας: «Εκείνος που φταίει, είναι αυτός που έδωσε τη φωτογραφία. Από πίσω υπάρχει το αν κάποιος τον πλήρωσε για να το κάνει, γιατί κλπ».

{videobox}pjrE4KXF5Vc{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here