Ελλάδα των δύο άκρων: Οι πολιτικοί που περνάνε μία χαρά και ο λαός που υποφέρει!

0
256

Σύμφωνα με το www.kalami.net o υπουργός Άμυνας, με την ευκαιρία της ομιλίας του με θέμα «Σύγχρονο Success Story: Τα υποβρύχια της Ελλάδας» στην έδρα «Κ. Καραμανλή» στο πανεπιστήμιο Tufts, στις 13 Νοεμβρίου 2013, θα παραστεί και θα μιλήσει επίσης (όπως διαδίδεται), στο «μεγάλο πάρτι για την συμπλήρωση 30 χρόνων παρουσίας του στην πολιτική», που διοργανώνουν «θαυμαστές και θαυμάστριές του» στο λιμάνι της Βοστόνης, ένα «πάρτι» πιο λαμπρό και από το «αυτοκρατορικό» που έκανε ο ίδιος για τον εαυτόν του, στον Πόρο!

Δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι «χορηγοί» για το «πάρτι» θα είναι φάρμακο-εταιρίες εμβολίων. Ο υπουργός, λέγεται ότι θα αφιχθεί στο λιμάνι για το «πάρτι», με το υποβρύχιο «Benny», που θα του παραχωρήσει το (πολεμικό) Ναυτικό των ΗΠΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Έδρα «Κ. Καραμανλή» (Fletcher School στο Tufts University), θεωρείται ανενεργή, αλλά αποτέλεσε καλή αφορμή για να δικαιολογηθεί η «πρόσκληση» για το υπουργικό ταξίδι, αφού ο επικεφαλής της είναι φίλος του υπουργού.

O υπουργός, πάντα βρίσκει ή δημιουργεί αφορμή να επισκέπτεται Βοστόνη και Νέα Υόρκη, κάθε 3 μήνες, με κρατικό χρήμα, εφαρμόζοντας το δόγμα «πληρώστε κοροΐδα».

Φυσικά, η Ομογένεια που τον συνήθισε, τον «στολίζει» ανάλογα, με διόλου «κολακευτικούς» χαραχτηρισμούς.

Το ταξίδι του Δ. Αβραμόπουλου, ένα από τα πολλά στις ΗΠΑ – τυπικά «υπηρεσιακό», αλλά ουσιαστικά ιδιωτικό για να δει τον γιο του που σπουδάζει στην Βοστόνη – υποθέτουμε με κρατικό χρήμα, θα στοιχίσει στους φορολογούμενους περισσότερα από 5.000 ευρώ (αεροπορικά εισιτήρια αυτού και συνοδού, ξενοδοχείο κλπ).

Γι' αυτό τo www.kalami.net του «αφιερώνει» την παρακάτω είδηση από την Ελλάδα:

«…Ζευγάρι ανέργων από την Ξάνθη είδε το σπίτι στο οποίο διέμενε να βγαίνει σε πλειστηριασμό 16 Οκτωβρίου 2013, για χρέος περίπου 1.700 ευρώ που είχε προκύψει από ανεξόφλητα κοινόχρηστα. Η κ. Τάνια Μ., είναι μητέρα ενός 5χρονου και ενός 8χρονου…».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here