Ελληνοπούλα της Μαριούπολης: «Ουκρανοί στρατιώτες μας απειλούσαν-Οι Ρώσοι μας ηρεμούσαν».

0
351

Δείτε τι λέει η νεαρή Ελληνίδα που γλίτωσε την φρίκη του πολέμου:

«Θυμάμαι όταν βγαίναμε έξω από την Μαριούπολη και μας σταμάτησαν Ουκρανοί στρατιώτες με όπλα και μας απειλούσαν κατά κάποιον τρόπο, ενώ πιο πέρα μας σταμάτησαν ρωσικά τανκς και μας ηρεμούσαν μετά από όλο αυτό.

Νεαρή ομογενής από Μαριούπολη: «Οι Ουκρανοί στρατιώτες μας απειλούσαν με όπλα - Οι Ρώσοι μας ηρεμούσαν» (video) - 20/20 Magazine

Μετά θυμάμαι που μας σταματούσαν έξω από πόλεις γιατί γινόντουσαν μάχες αρκετές φορές και επίσης θυμάμαι να βλέπουμε από πάνω μας ελικόπτερα. Τρόμαξα πολύ να πω την αλήθεια γιατί ήταν επιθετικοί»…δήλωσε η νεαρή Φιλίτσα από την Μαριούπολη απαντώντας σε ερώτηση για την τραυματική της εμπειρία στον πόλεμο.

Νεαρή ομογενής από την Μαριούπολη λέει σε μία φράση την αλήθεια για αυτά που συμβαίνουν.

Οι Ρώσοι ισχυρίζονται πως οι Ουκρανικές δυνάμεις κρατούν τον άμαχο πληθυσμό ομήρους ως ανθρώπινη ασπίδα και δεν τους συμφέρει να ανοιχτούν ανθρωπιστικοί διάδρομοι, ώστε να φύγουν.

Έλληνας ομογενής στον ΣΚΑΪ: «Κινδυνεύουμε από τους Ουκρανούς φασίστες».

Ζωντανή σύνδεση με τον Έλληνα, Γ. Κιουράνα που ζει στη Μαριούπολη της Ουκρανίας είχε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως θα περίμεναν (ή θα επιθυμούσαν) οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού.

«Άρα θα μείνεις στη Μαριούπολη, δεν σκέφτεσαι να φύγεις από εκεί;»…ρώτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Γ. Κιουράνα.

«Πως να φύγεις; Αν βγεις στο δρόμο μπορεί να σε πετύχει η Ταξιαρχία του Αζόφ, οι οποίοι είναι Ουκρανοί φασίστες και γι αυτούς γίνονται όλα και να σε σκοτώσουν. Πως να φύγεις;»…είπε ο κ. Κιουράνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here