ΕΛΣΤΑΤ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Ντογιάκος επιχείρησε να φυγαδεύσει τον Γεωργίου! Οργή στον Άρειο Πάγο για την μεθόδευση.

0
162

Ο ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ Η ΕΝΤΙΜΗ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!

Να μην παραπεμφθεί για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου προτείνει ο εισαγγελέας, Ιωάννης Κούτρας.

Η εισαγγελική πρόταση αφορά στην αναίρεση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών που τον παρέπεμπε μόνο για πλημμέλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ολυμπία, η υπόθεση ανατέθηκε πάλι στον ίδιο εισαγγελέα με μεθόδευση Ντογιάκου!

Το γεγονός αυτό συνιστά μεγίστη πρόκληση απέναντι στη δικαιοσύνη, αφού είναι αδιανόητο μετά από αναίρεση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η υπόθεση να ανατίθεται πάλι στον ίδιο λειτουργού που την έκρινε.

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όμως, ο κύριος Κούτρας προφανώς για να δικαιολογήσει την εκ νέου αθώωση του Γεωργίου προβαίνει σε έναν απίστευτο ισχυρισμό.

Ότι ο Γεωργίου είναι αθώος, επειδή εκτέλεσε κατά γράμμα τις εντολές της κυβέρνησης Παπανδρέου, ως πειθήνιο όργανο! ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ «ΟΛΥΜΠΙΑ» ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ!

Δηλαδή πάει περίπατο το παραμύθι της «ανεξάρτητης αρχής» Και του δήθεν τεχνοκράτη Γεωργίου ο οποίος έφτιαξε τον τρόπο με τον οποίον υπολογίζοντό τα στατιστικά στοιχεία.

Όλο αυτό το μύθευμα καταρρέει με την νέα πρόταση του εισαγγελέα Κούτρα που στην προσπάθειά του να αθώωση του Γεωργίου αποκαλύπτει την φρικτή αλήθεια που όλοι γνωρίζαμε. ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ!

Οι εξελίξεις πλέον αναμένονται ραγδαίες ενώ η μεθόδευση αυτή έχει προκαλέσει την οργή του Αρείου Πάγου.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here