ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ κόντρα Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή με μενού: Δευτέρα Παρουσία, ψέματα, Αυγενάκης και Siemens!

0
315

«Δεν απαντήσατε στον ελληνικό λαό ούτε για τα δώρα της Siemens σε εσάς και την οικογένειά σας, ούτε για τον κ. Αυγενάκη», είπε ο Αλ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον Κυρ. Μητσοτάκη.

«Η ετυμηγορία έρχεται, η Δευτέρα παρουσία έρχεται» είπε στη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός απαντώντας, επί προσωπικού, στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Με λέτε ψεύτη από το πρωί έως το βράδυ. Εσείς γιατί δεν δώσατε μια απάντηση στον ελληνικό λαό για τα δώρα της Siemens σε εσάς και στην οικογένειά σας και δεν απαντήσατε για τον κ. Αυγενάκη;» αναρωτήθηκε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε, απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της ΝΔ: «Διαγράφετε στελέχη που διαφωνούν με εσάς αλλά δεν απαντήσατε».

Ο πρωθυπουργός συνεχίζοντας την τοποθέτησή του τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «εδώ έχουμε ένα γεγονός: ο γραμματέας σας συνομιλούσε με κακοποιούς (?). Ζητήσατε εξεταστική επιτροπή γιατί ο κ. Καμμένος συνομιλούσε με φυλακισμένο και του ζητούσε να καταθέσει στη δικαιοσύνη και εδώ που ξέρουμε τι είπε τον έχετε ακόμα γραμματέα».

Και συνέχισε ο Αλέξη Τσίπρας λέγοντας «Παρά τον ορυμαγδό αποκαλύψεων, αλλά και την έμμεση ομολογία Αυγενάκη ο οποίος σπεύδει να απολύσει τον φρουρό του, εσείς συνεχίζετε να τον καλύπτεται κύριε Μητσοτάκη. Αλήθεια, από που σας κρατάει ο κύριος Αυγενάκης κύριε Μητσοτάκη;»

Δείτε το σχετικό βίντεο πατώντας ΕΔΩ……. και τα συμπεράσματα δικά σας……..

Φυσικά απάντηση δεν δόθηκε.

Υ.Γ. Εγκληματικότητα και….μολότοφ, με Siemens και Αυγενάκη κυριάρχησε στη συζήτηση στη Βουλή.

{videobox}2tRrEANeXS0{/videobox}

Υ.Γ.1. Υπόθεση Αυγενάκη: Συνελήφθη εμπλεκόμενος στις καταγγελίες της εφημερίδας Documento!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here