Ενημέρωση περί του νέου Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

0
321

Αγαπητοί φίλοι και Φίλες,

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων), σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας!

Εκ μέρους μας εγγυόμαστε την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων σας, που είναι μόνο η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα είναι τιμή μας αν επιβεβαιώσετε ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά δελτία μας.

Αν θέλετε να συνεχίσετε  να είστε σε επαφή μαζί μας και να λαμβάνετε τα «newsletter» μας, παρακαλούμε να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις της συνδρομής σας: 

«Ενεργοποιώντας / Αποδεχόμενος την εγγραφή σας στο Newsletter με την πληκτρολόγηση του e-mail σας μέσα στο "κουτάκι" και πατώντας "εγγραφείτε", στην δεξιά πλευρά της εφημερίδας Kifisia Press».

Φυσικά, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας στο kifisiapress@gmail.com ή χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους επεξεργασίας και διαγραφής που θα βρείτε σ τα «newsletters» μας.

ΜΦΧ,
Kifisia Press

Υ.Γ. Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας δημιούργησε δύο ενημερωτικά βίντεο για την εφαρμογή του CDPR. 

To πρώτο περιέχει πληροφορίες για τη γενική εφαρμογή του νέου κανονισμού και το δεύτερο αφορά στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στα σχολεία:

{videobox}cAHO8-qQ0nM{/videobox} 

{videobox}d6uo5gaMvRY{/videobox}

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here