ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ο Μητσοτάκης με σύμβουλο του μετά το φιάσκο με τον Μπρούνο Λεμέρ που…υμνούσε τον Αλέξη Τσίπρα!

0
799

Παρά τις διαβεβαιώσεις του συμβούλου του ότι ο Μπρούνο Λεμέρ είναι ο…άνθρωπος του!

Την παράσταση έκλεψε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρούνο Λεμέρ κατά την παρουσία και ομιλία στο οικονομικό φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο των Παρισίων στις 30/01/20, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην γαλλική πρωτεύουσα κατά την επίσημε επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών μπροστά σε πολλούς τους υπουργούς της ΝΔ, (Σταϊκούρας, Γεωργιάδης, Χατζηδάκης, Καραμανλής, Θεοχάρης, Σκυλακάκης, Καράογλου, Παπαθανάσης κλπ.) αλλά και πλήθος εκπροσώπων φορέων και Ελλήνων επιχειρηματιών που βρέθηκαν στο οικονομικό φόρουμ στο Επιμελητήριο των Παρισίων, εξήρε τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και του έδωσε τα εύσημα για την γενναιότητα που επέδειξε κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του που συνέπεσε με τα χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα.

«Οφείλω να αναγνωρίσω ότι η δουλειά που έγινε από τον Αλέξη Τσίπρα απαιτούσε πολιτικό θάρρος και ότι είχε αυτό το πολιτικό θάρρος», δήλωσε με έμφαση ο Γάλλος υπουργός.

Μάλιστα ανέφερε ότι η σημερινή επιτυχημένη πορεία της Ελληνικής οικονομίας που πιστοποιήθηκε και με την επιτυχημένη χθεσινή έκδοση του 15ετους ομολόγου οφείλεται και στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή Tribune.gr

Υ.Γ. Ύμνοι από τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών για τον Αλέξη Τσίπρα: «Δουλεύει για το κοινό καλό και είναι πραγματικός ηγέτης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here