Εορταστικές εκδηλώσεις στην Κηφισιά για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

0
348

Παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, της Περιφερειάρχη Βορείου Τομέα Λουκίας Κεφαλογιάννη, εκπροσώπων των Αρχών του Δήμου και εκπροσώπων κομμάτων, ο Δήμος Κηφισιάς τίμησε τους ήρωες του Έπους του ’40, με περιορισμένες εκδηλώσεις λόγω συνθηκών Covid-19.

Η καθιερωμένη δοξολογία για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος.

Μετά τη δοξολογία η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς “Αντρέας Κατεβαίνης” υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Φίλιππου Χίου, παιάνισε μουσική σχετική με το έπος του ’40.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο Πεσόντων στην Κηφισιά και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο κ. Γιώργο Θωμάκο, εκπροσώπων της Περιφέρειας, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και των Πολιτικών Κομμάτων.

Τις επετειακές εκδηλώσεις οργάνωσε και συντόνισε η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Νίνα Ασπασία Βλάχου. Φωτογραφίες: Ευάγγελος Λουτριώτης

Υ.Γ. Εθνική εορτή 28ης Οκτωβρίου/Κατάθεση στεφάνου ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ



 

 

 

 

 

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, εκπροσωπούμενη από το Γραμματέα της οργάνωσης Στάθη Γρίβα, συμμετείχε στην επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων στην Κηφισιά,  καταθέτοντας στεφάνι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here