Επέλαση Κύρτσου κατά του Μαξίμου-Πολλαπλά χτυπήματα ακόμη και μέσα στη νύχτα.

0
285

Συνεχίζει ακάθεκτος τις επιθέσεις κατά του Μαξίμου και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Γιώργος Κύρτσος, χτυπώντας αυτή τη φορά σε τετραπλό μέτωπο!

Πρώτο μέτωπο, ενεργειακά:

«Το Μαξίμου ανησυχεί για την άνοδο των ενεργειακών τιμών» Βήμα.) Μέχρι τώρα το Μαξίμου: Πίστευε στην απολιγνιτοποίηση εξπρές, το φυσικό αέριο. Θεωρούσε την ενεργειακή ακρίβεια παροδική. Νόμιζε ότι θα κάλυπτε τις αυξήσεις. Join the club όσων ανησυχούν. Υιοθετείστε και προτάσεις».

Δεύτερο μέτωπο, Novartis:

«Πέρα από τη διαμάχη για σκάνδαλο, σκευωρία η δίωξη του Τύπου, πρέπει κάποτε να καλυφθεί το μεγάλο κενό στην υπόθεση Novartis. Κυβέρνηση, Δημόσιο πρέπει να στραφούν δικαστικώς κατά της Novartis και να ζητήσουν αποζημίωση εκατοντάδων εκατ. Η κάθαρση γίνεται μόνο στην πράξη!»

Τρίτο μέτωπο, πανδημία:

«Με το ρυθμό που πηγαίνουμε είναι σαν να χάνουμε ένα χωριό η μια μικρή κωμόπολη κάθε μήνα από COVID-19. Με τη μείωση του πληθυσμού να ξεπερνάει τις 50000 το χρόνο και τον αριθμό των θανάτων να είναι το 2021 15% πάνω από τον μέσο όρο προηγούμενης πενταετίας, κάτι πρέπει να κάνουμε».

Τέταρτο μέτωπο, καρναβάλι:

«Αφήσαμε πίσω μας και τη Βραζιλία του Μπολσονάρου. Το καρναβάλι του Ρίο αναβλήθηκε για λίγους μήνες λόγω COVID-19. Όμως στην Πάτρα δεν σηκώνουν συμβιβασμούς και το ξεκίνησαν. Διεκδικούμε πρωτιά στην αυτοκαταστροφή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here