Επίθεση Βασίλη Βάρσου κατά Γιώργου Τσούλου για τα Πολύ-ιατρεία.

0
881
SONY DSC

Η Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!!…..

Επίθεση εναντίον του Γιώργου Τσούλου επειδή έκανε καταγγελία για τις αυθαιρεσίες του Δήμου στα καταστήματα του ΟΕΚ, στην Κηφισιά στις εργατικές κατοικίες, όπου ο Δήμος προτίθεται να λειτουργήσει τα Πολύ-ιατρεία, έκανε ο Βασίλης  Βάρσος, επικεφαλής του συνδυασμού που ανήκει και ο κ. Τσούλος.

Για το θέμα αυτό πήραν θέση και ο Σπύρος Μούρκος, αλλά και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μανώλης Κουρμαδιάς, δηλώνοντας ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και προέχει να λειτουργήσουν τα Πολύ-ιατρεία.

Ο Παναγιώτης Κανακάκης από τη μεριά του είπε ότι ο Γιώργος Τσούλος το μόνο που έκανε ήταν να επισημάνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι στον ΟΕΚ, όπου και εργάζεται, υπάρχει δυσφορία για τις ενέργειες του Δήμου και πριν γίνουν οποιεσδήποτε εργασίες, απαιτείται να πάρουν την άδεια από τον οργανισμού.

Σε δήλωσή του ο κ. Τσούλος ανέφερε ότι φυσικά και πρέπει να γίνουν τα Πολύ-ιατρεία και δεν είναι αντίθετος με την κοινωνική πολιτική του Δήμου αλλά θα μπορούσαν εδώ και καιρό, όπως τους είχε επισημάνει εδώ και δύο χρόνια, να έχουν ρωτήσει τον ΟΕΚ αν ήταν σύμφωνος με την αλλαγή χρήσης και να έχουν κάνει τις κατάλληλες ενέργειες ώστε να μπορέσουν τα Πολύ-ιατρεία να λειτουργήσουν νόμιμα.

Τόνισε επίσης ότι αυτή τη στιγμή ο ΟΕΚ θεωρεί ότι ο Δήμος έχει προχωρήσει σε κατάληψη χώρου που δεν του ανήκει.

Ο κ. Τσούλος με αυτή του την καταγγελία επισημαίνει την αδιαφορία για τη νομιμότητα εκ μέρους του Δήμου. Από κάποιον πιο κακοπροαίρετο θα μπορούσε να καταγγελθεί και σκοπιμότητα.

Ότι ο Δήμος για παράδειγμα δεν θέλει στην ουσία να λειτουργήσουν τα Πολύ-ιατρεία  και τα τοποθετεί σε σημείο που ίσως να έχει κωλύματα για να τα λειτουργήσει.

Πηγή: Εφημερίδα Κηφισιά 26/04/2013

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:  Είναι δυνατόν να τους  ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here