Επίθεση κουκουλοφόρων σε 46χρονη γυναίκα στην Κηφισιά και σε 31χρονο άνδρα στο Άλσος Βεΐκου.

0
695

Συμμορίες κουκουλοφόρων που επιτίθενται σε πολίτες και τους «τσακίζουν στο ξύλο» για να τους ληστέψουν, έχουν γίνει μάστιγα το τελευταίο διάστημα.

Οι ληστές με πρωτοφανή αγριότητα χτυπούν σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας και δεν διστάζουν να γρονθοκοπήσουν ακόμη και ανυπεράσπιστες γυναίκες για να τους αρπάξουν την τσάντα.

Μόνο την Παρασκευή, σημειώθηκαν δυο άγριες επιθέσεις σε Κηφισιά και στο Άλσος Βεΐκου με θύματα μια 46άχρονη γυναίκα και έναν 31χρόνο άνδρα.

Χτύπημα στην Κηφισιά

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν δέκα το βράδυ της Παρασκευής. Η 46άχρονη γυναίκα βάδιζε στον παράδρομο της εθνικής οδού με κατεύθυνση προς το κέντρο της Αθήνας όταν, στη συμβολή με την οδό Καλαμάτας, βλέπει να την πλησιάζει ένα ασημί Hyundai.

Ξαφνικά ο οδηγός τραβάει χειρόφρενο και μια ομάδα τριών κουκουλοφόρων πετάγονται έξω και ορμάνε πάνω της. Η γυναίκα δεν προλαβαίνει να αντιδράσει και οι δράστες αρχίζουν να τη χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα.

Στη συνέχεια της αρπάζουν την τσάντα που περιείχε 80 ευρώ, ένα τάμπλετ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα, μπαίνουν στο ασημί Hyundai και εξαφανίζονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here